Rea!

Kickstart för viktnedgång

(6 kundrecensioner)

1 150,00 kr 575,00 kr

KICKSTART!

Kickstart är ett paket där du köper ett valfritt färdigt kostschema + ett valfritt färdigt träningsschema till priset av 1150 kr (ist för 1450kr ord.pris) ! Det här är paketet för dig som vill optimera både kost OCH TRÄNING!

Obs. Alla scheman är samma scheman som går att köpa separat. 

Kategori
Product Quantity

Kostschema: Äter allt (3 mål/dag)

Kostschema: Äter allt (6 mål/dag)

Kostschema: Äter allt (Laktosfritt, 6 mål/dag)

Kostschema: Lakto-ovo-veg + Fisk (6 mål/dag)

Kostschema: Lakto-ovo-veg (6 mål/dag)

Kostschema för man: Äter allt (6 mål/dag)

Träningsschema helkropp, 3 pass/vecka

Träningsschema helkropp 5 pass/vecka

Träningsschema: Hemmaträning 3 pass/vecka

Träningsschema: Hemmaträning 5 pass/vecka

Kostschema: Äter allt (Ammande, 5 mål/dag)

Detta är ett färdigt kostschema som är gjort för kvinnan som vill gå ner i vikt. Det är specialgjort för dig som äter allt och dessutom ammar. Under amningen har du ett lite större energibehov, vilket är inräknat så att du kan känna dig säker på att du får i dig allt du behöver.

Kostschemat bygger på 5 mål per dag, varav 2 är mellanmål.

6 recensioner av Kickstart för viktnedgång

 1. Elin (verifierad ägare)

  Köpte kickstart med hemmaträning 5ggr/v och kost 6mål/dag och är jättenöjd!
  Enkla och tydliga instruktioner till träningen och enkla tabeller att följa på kosten 🙂 prisvärt!!
  Gillar att man kan välja mellan flera alternativ i kost och träning, så att det färdiga schemat ändå anpassas så långt det går 🙂

 2. Clara Forssén (verifierad ägare)

  Köpte ett träningsschema på 5gr/v på gym samt ett kostschema (6mål-laktosfritt). Ville främst ha nya övningar och pass som ger resultat då jag tränat länge men inte uppnått de mål jag velat. Kosten blev också en förändring då jag tidigare oftast gått hungrig men nu äter jag hur mycket som helst. Jag är super nöjd verkligen, hade träningsvärk i två veckor, bästa känslan. Har även blivit betydligt mindre uppblåst och känner mig mentalt mycket bättre när jag nu ser på mat på ett annat sätt. Rekommenderar verkligen både kostschemat och träningsschemat.

 3. Lina (verifierad ägare)

  Med detta schema fick jag äntligen ändrat mitt tankesätt. Har Alltid varit rädd för mat. Åt godis för att slippa känna hunger efter mat. Nu äter jag mat, oj så mycket mat jag äter! Gillar ganska så “clean” och enkel mat vilket du gett mig flertalet recept till ❤️

 4. Therese (verifierad ägare)

  Enkelt och smidigt kostschema med recept som passar i vardagen både till vuxna och barn. Snabblagat och få ingredienser i många recept vilket passar mig väldigt bra. Detta är ingen diet utan ett hållbart tänk! Att det även var prisvärt är ett plus.

 5. Felicia Hansen Holmström (verifierad ägare)

  Köpte kickstart med gym 3ggr/v och vegokost + fisk. Kosten är jättebra, varierad och håller en MÄTT! Träningen är så rolig, också väldigt varierad och träningsvärken gör en så motiverad att fortsätta! Är själv en riktigt latis men längtar verkligen till nästa pass?? Tror ingen skulle ångra ett köp av detta schema. Så tack Jelena, för en prisvärd och rolig förändring av livet❤️

 6. Fanny (verifierad ägare)

  Jag köpte kickstart, 6 mål med hemmaträning 5 ggr i veckan. Jag var väldigt inspirerad av alla kundresultat och ville så gärna komma igång med en vettig träning& kost som passar mig. Jag har svårt att få träningen gjord på veckorna men kör mitt yttersta på helgerna ist. Jag märker av att min sömn är bättre, min mage är inte lika svullen och jag har aldrig den jobbiga känslan av ”en sten” i magen efter en måltid. För mig har vågen visat 1 steg fram & 2 steg bak, men inget jag lägger någon större vikt på. Så länge jag känner mig piggare, starkare och hälsosam så mår jag bra. Allt som ingår i paketet är väldigt enkelt att följa men framför allt roligt och peppande att fortsätta med!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *