KLIENTRESULTAT

Resultat från en tjej som har kört ett färdigt kostschema från webbshoppen! 

“Tack till dig! Kände att du är så genuin och att man kan äta allt utan att ta bort massa grejer. Bestämde mig för att nu behöver jag hjälp och det har jag fått genom schemat och din instagram”

Ditt schema har gett mig en helt ny syn på mat och att man kan äta allt! Att det handlar bara om storlek på portionerna! Älskar mitt schema 😀 Är så nöjd över schemat och all god mat som finns med! Körde ett annat kostschema förut i 8a veckor som bestod av kyckling, ris och broccoli, ville dö och aldrig mer äta något av de haha! 

Resultat från en kvinna som har kört ett färdigt kostschema från webbshoppen! 

Trodde inte de skulle försvinna något med tanke på hur mkt man äter 😅 och de bästa av allt att jag inte ens är sugen på godis eller chips längre 😍 kom t.om i mina byxor som jag köpte för ett år sen som jag aldrig har kunnat knäppa 😅👌❤ måste ju säga att du är sjukt duktig på de du gör 😍❤”

Jag älskar mitt kostschema. Jag behöver inte gå runt och vara hungrig, jag äter riktig MAT, jag får äta allt som jag tycker är gott och jag har fått så otroligt mycket mer energi av att äta rätt mat :pray: Jag vill må bra långsiktigt och ta hand om min kropp, och jag känner verkligen att det här är något jag kommer fortsätta med länge och ha ett långsiktigt tänk istället för att bara tänka hur jag vill se ut dom närmsta veckorna.  Det här kostschemat har verkligen gjort underverk för mig på alla sätt och vis:heart:

”Jag hade inte följt Jelena särkilt många veckor innan jag fick förtroende för henne. Jag valde det individanpassade schemat för att lära mig äta ordentligt utifrån mina egna önskemål, behov & rutiner. Det hon står för är underbart! Hälsosam livsstil med balan, Äta medvevet, Unna sig utan dåligt samvete. Sex veckor har gått, haft flertalet avsteg från schemat, varje vecka, men avsteg med medvetenhet! Tagit mina vinglas & nån kaffe Karlsson ibland! Ätit på restaurang, varit på fest, ätit tårta, godis, glass, bullar, räkmackor, etc! Jag har ätit kolhydrater varje måltid & jag har gått ner i vikt!!  Jelenas kostschema (som för övrigt aldrig känts som ett schema) har hjälpt mig att aktivt göra de rätta valen av råvaror för en hälsosam, funktionell & långsiktig kosthållning som inkluderar ALLT! Känner mig som mig själv igen & detta slutar inte här utan kommer följa med mig i livet ❤️ Tack till DIG @jelenameacham 

“Jag trivdes inte alls med mig själv, jag hade mkt att ta av oxå🙈kommer ALDRIG att hamna där igen 🔝👍🏻Tycker att det är enkelt att följa kostschemat,har inte upplevt att det är jobbigt el svårt. Du har många goda recept på din instagram som jag har provat😍 Det som är viktigt är att planera/handla och göra bra val men såklart med balans. Det är en härlig känsla,det var den jag ville åt..inte x-antal kg på vågen! Stort tack bästa du🤩❤️ Så glad att jag hittade dig”

 

“Jag har använt mig av väldigt många dieter men just detta är det ända som verkligen har visat såååå många resultat. Jag kan varmt rekommendera detta och se inte detta som bara en dieter utan se det även som är livsförändring där man mår betydligt bättre av samt något man verkligen kan fortsätta leva efter. Många bra recept som både är gott och väldigt enkla att följa. <3”

Maria

“Jelenas kostschema har verkligen gett mig en förändrad syn på mat. Man måste inte äta tråkigt för att må bättre och gå ner i vikt! Friheten är enorm och schemat är ruskig lätt att följa och med Jelenas peppande och närvaro blir allt ännu lättare och roligare, här snackar vi medmänniska av rang ❤️ Även efter ett längre uppehåll står vågen fortfarande på -13,5 kg! Snacka om hållbart! 🙏🏻

Emma

“Jelenas schema har hjälpt både mig och min sambo något otroligt! Vi båda har ihop tappat 26 kilo! Jag valde att köpa både individanpassat schema samt träningsschema och har kombinerat dessa. Och vilka resultat jag fått. Jag har blivit så stark både fysiskt men också mentalt. Tack vare Jelena har jag fått en helt annan bild av mat och vad min kropp kan åstadkomma. Tack från djupet av mitt hjärta för all stöttning och pepp som du givit oss under dessa månader! Vi kommer fortsätta med denna mat, vi har ju hittat en helt ny livsstil!”

Hanna

“Innan jag började ditt schema var min magen uppsvullen dagligen! Några dagar efter att jag hade gått efter schemat var inte min mage lika uppsvullen. Det jag är glad över är att ditt schema är väldigt enkelt att följa och du ger många olika exempel på maträtter. Jag har sett både resultat på kroppen efter 5 veckor men även mitt mående, är mycket piggare 😍 Kostschemat har även gjort att jag har hittat en balans inom kosten, ibland kan man unna sig för att inte bara ge upp för man har sötsug! Även din respons och peppning Jelena gör så man blir motiverad! Är så glad över att jag tog kontakt med dig, du är bäst <3”

Moa

“Mår så bra och har sett så stor skillnad!! -3.5 kg nu och är inne på vecka 5 dag 3, är så pepp! Hade aldrig haft denna pepp och skillnad om jag inte hade hittat dig😭❣️👏🏼 Och jag känner att jag blir starkare på gymmet, mer uthålligare orkar mkt mer. Trappan i 50 min fixar jag, tunga lyft fixar jag. Detta är så kul! Jag är så glad 😍 detta schemat passar mig till 120% 👏🏼”

“Jag är så glad att jag gjort det här och så nöjd med denna start 😃 ångrar inget alls! Jag mår så mycket bättre och sån enormt mycket mer energi än tidigare! Tack snälla du , du är grym! ❤️”

“Jag har i så många år letat och testat olika kostscheman för att sedan falla tillbaka i ohälsosamma vanor, med Jelenas kostschema har jag verkligen hittat rätt och känner mig både snygg och hälsosam! Man får verkligen så många roliga och olika alternativ som gör kosten till en livsstil och inspiration, tusen tack Jelena för denna fantastiska coachning! 
Jag har verkligen hittat glädjen och motivationen till träning och kost igen!”

Izabele

“Jag har verkligen hittat glädjen och motivationen till träning och kost igen!” Denna resa har gett mig betydligt mycket mer energi och nu är min dotters favoritlek, hänga på mammas rygg närr hon gör squats, ingen match längre! Jag känner mig lättare, smalare och framförallt är spegeln inte längre min ovän!

Angelica, 23 år

“Utan din hjälp hade jag inte kommit igång och fått så fina resultat! Nu kan jag äntligen se mig själv i spegeln och tycka om det jag ser. Tack så otroligt mycket!!”

Alexandra

“Jelena! <3 Har verkligen en sprudlande och positiv energi i sitt bemötande, det gjorde allt så mycket enklare och tillsammans med ett kostschema som verkligen va anpassat efter mig. Kosten va perfekt!…så mycket valmöjligheter och efter bara några dagar så hade mitt liv blivit enklare och ett roligare innehåll i kylskåpet. Jag fick snabbt resultat av mitt kostschema och valde att komplettera med Jelenas träningsschema som gav mig det ultimata upplägget i min vardag. Jag kan varmt rekommendera Jelena till alla, och det kommer vara en fortsatt del av mitt liv för bra välbefinnande. Så stort TACK!”

Lisbeth, 39 år

“Kostschemat är det bästa som hänt min kropp. Jag trodde att jag levde hälsosamt men lärt mig otroligt mycket. Jag ser inte det som en diet då jag äter mer och har mer energi än innan. Är så tacksam för Jelenas stöd under hela vägen, både toppar och dalar. Bättre får man leta efter. Jag kommer att fortsätta jobba med henne.”

Silvia, 32 år

“Enkelheten i kost schemat gjorde det lätt för mig att nå närmre mitt mål, Jag kommer helt klart att fortsätta schemat fler veckor och kommer även köpa ett nytt anpassat schema med fokus på mer muskel ökning. Jelenas kost schema Rekommenderar jag starkt!”

Dennis, 30 år 

“Att gå ner sina gravidkilon och/eller bryta dåliga vanor är inte alltid en enkel match. Men tack vare Jelenas kostschema fick jag precis den kickstart jag behövde. 4 veckor senare har jag fått bättre matvanor och jag kan ha mina vanliga kläder igen. Men det viktigaste av allt, jag har mer energi och är en gladare och piggare mamma.”

Sandra, 29 år

“Jag är så imponerad ut av dig, ditt schema o din underbara support ❤️ Är så glad att jag blev tipsad om dig, äntligen något som fungerat och ändå är så otroligt lätt 😍”

“Detta dietande har passat mig så bra, fått lära mig att äta mycket men bra är det bästa, och att jag ALDRIG behövt gå hungrig. Stort plus är att maten på kostschemat går så snabbt och smidigt att göra att man inte behöver gå över den sköra gränsen när man blir för hungrig och allt fallerar. Jag e så glad och tacksam för allt hjälp och stöd jag fått av dig Jelena! Du är bäst<3”

Nikolina, 25 år

“När man provat diet efter diet, gått upp kilo efter kilo och allt hopp är som bortblåst. När man är helt övertygad om att jag kommer få se ut såhär hela livet, det finns ingen återvändo men en dag vinner ett kostschema från bästa Jelena och ens liv redan efter en vecka är totalt förändrat! Förändrat till det bättre, att vinna ett kostschema som är helt rätt för dig, som är så simpelt att följa och ändå otroligt gott och mättande, det kallar jag en förändring redan där! När man hittar en diet som faktiskt funkar, där du rasar i vikt och centimeter och du känner dig glad, pigg och mätt. Jelenas kostschema har verkligen förändrat mitt liv till det bättre!!! Att ha gått ner 15cm i midjan och 14kg är något som inte hade vart möjligt utan världens bästa hälsocoach! Så otroligt tacksam för den här chansen! För att just jag får äta Jelenas kostschema och för att just hon är min hälsochoach!

Mikaela, 27 år