VANLIGA FRÅGOR

Här besvaras dem vanligaste frågorna kring våra kost-/träningsscheman samt om hur det funkar.
Om du har en fråga som vi inte besvarat här nedan så får du gärna kontakta oss via kontaktformuläret, så svarar vi vanligtvis inom 48 timmar.
 

Binder jag upp mig på något då jag köper ett kost-/träningsschema?
Svar: Nej det gör du inte. Det är en engångskostnad och därefter får du behålla schemat för alltid!

Hur länge håller kostschemat på?
Svar: Fördelen med alla kostscheman är att de är rullande. Det innebär att du kan följa det exakt hur länge du själv vill. Vid ett individanpassat/skräddarsytt kostschema ingår 6 eller 12 veckors uppföljning.

Kan jag köra ett kostschema samtidigt som jag ammar?
Svar: Absolut kan du det. Det finns ett färdigt kostschema som är gjort just för dig som ammar och äter allt. Du kan givetvis också välja ett individanpassat kostschema där vi kan anpassa ditt kaloriintag efter just din situation och dina behov.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?
Svar: Ja, det kan du! Du kommer få en faktura/betalningsbekräftelse av Klarna som du kan visa upp för din arbetsgivare. Däremot är vi inte anslutna till något friskvårdsföretag.

Ska jag välja ett färdigt eller individanpassat kostschema?
Svar: Vilket schema du ska välja beror på vilka behov du har. Vi erbjuder flera alternativ på färdiga kostscheman för viktnedgång, där du kan välja utifrån din personliga kostpreferens. Vid köp anger du även din nuvarande viktklass för att se till att du får i dig rätt mängd kalorier.

Om du däremot vill se till att ditt schema är maxat med matalternativ som passar dig perfekt, kanske har några specifika mål eller helt enkelt vill ha extra support/stöd av Jelena – då är det ett individanpassat schema du ska välja. Det ingår även en ändring i kostschemat vid behov i dem individuella kostschemana.

Hur lång leveranstid är det på schemana?
Färdiga scheman: Du får schemat skickat till din mail direkt efter köp.
Individuella scheman: Efter köp får du ett formulär som ska fyllas i. När detta är inskickat så kommer ditt skräddarsydda kostschema levereras inom 10 arbetsdagar.

Hur fungerar kostschemana?
Svar: Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla mått på protein-, kolhydrats- och sås-alternativ som finns i ditt valda kostschema. Detta gör att det är enkelt att komponera egna måltider utifrån hur mycket tid eller ork du har, och innebär att det inte innehåller så mycket färdiga recept. Fördelen med detta upplägg är att du inte blir för låst i vardagen utan får ett schema som passar lika bra på hektiska dagar som på en lugn söndag.