Är du redo för en livsstilsförändring?

 
Viktnedgång är inte trolleri eller magiska dieter. Viktnedgång är en direkt följd av ett kaloriunderskott över tid. 
 
Min vision är att ALLA ska ha tid för att gå på ett kostschema. Maten ska vara enkel att laga och gå fort att göra. Min vision är att man ska kunna använda mina kostscheman oavsett livsstil, oavsett om man har barn och familj, om man är ensamstående med ont om tid eller om man kanske är studerande och har en stram budget. Jag står för enkelhet. Jag tror också på en balanserad kost där man inte utesluter någonting utan kan äta av allt, i rätt mängd. 
 

NOW AVAILABLE! Min alldeles egna fitness-app, finns att ladda ner i App Store. Har du inte Iphone så kan du se ditt kostschema via hemsidans inloggning!

"Jag tycker inte ens matschemat är jobbigt! Det är de som är de bästa 😀 Jag går inte ens runt och tänker att jag vill ha en ätardag, är inte sugen på fet mat eller godis då jag kör enligt schemat! Det har aldrig någonsin varit såhär förut, haha 😍!"
"Jag äter mycket hälsosammare varje dag. Det här kostschemat har gjort att jag inte är lika sötsugen längre, trodde inte de skulle gå att bli av med! Idag äter jag mycket bättre och nyttigare än vad jag någonsin gjort och min kropp mår mycket bättre samt att jag har en helt annan energi! Det är det BÄSTA kostschemat någonsin!"
“Att gå ner sina gravidkilon och/eller bryta dåliga vanor är inte alltid en enkel match. Men tack vare Jelenas kostschema fick jag precis den kickstart jag behövde. 4 veckor senare har jag fått bättre matvanor och jag kan ha mina vanliga kläder igen. Men det viktigaste av allt, jag har mer energi och är en gladare och piggare mamma.”