Rea!

Kostschema: Lakto-ovo-veg + Fisk (6 mål/dag)

(3 kundrecensioner)

800,00 kr 400,00 kr

Detta är ett färdigt kostschema som är gjort för kvinnan som vill gå ner i vikt. Det är specialgjort för dig som är lakto-ovo-vegeterian men även äter fisk. Du får ett schema som är maxat med lunch- och middagsalternativ!

Kostschemat bygger på 6 mål per dag, varav 3 är mellanmål.

Artikelnummer 1-1 Kategori
Nollställ

Kostschemat är ett rullande kostschema med frukost, lunch och middag. Du väljer själv hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill: du skulle kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok, eller om du tycker att en maträtt är extra god!

 • Innehåller 6 mål/dag, varav 3 st är mellanmål.
 • För dig som är lakto-ovo-vegeterian men även äter fisk. Dvs äter du fisk, skaldjur, ägg & mejeriprodukter, men inte kött/fågel.
 • Då det är ett rullande kostschema så kan du köra det hur länge du vill.
 • Du kommer få många alternativ på protein, kolhydrater och såser som du själv sätter ihop måltider med.
 • Innehåller inte så många färdiga recept då tanken är att du ska slippa bli för låst i vardagen.
 • Ett färdigt kostschema såsom detta passar sig som klarar dig själv och inte behöver support längst resans gång.
 • Appen SoulFood kostar 79kr/mån – den innehåller många kaloriberäknade recept och uppdateras regelbundet. Kan användas som komplement till kostschemat. Observera dock att alla måltider inte matchar kalorierna i ditt kostschema.

OBS! Dubbelkolla mailadressen vid köp då det är till den som kostschemat kommer skickas till.

Vikt 0.01 kg

3 recensioner av Kostschema: Lakto-ovo-veg + Fisk (6 mål/dag)

 1. Sophia (verifierad ägare)

  Mycket enkelt att följa, många alternativ. Äter många gånger om dagen, allt är gott och jag är mätt. Ett stort plus är alla recept som går att hitta på instagram, så inspirationen inte stannar. Hade fastnat på samma vikt i ca 6 månader men har nu med kostschemats hjälp tappat 2,5 kg på 2-3 månader. Det betyder för mig att detta är en livsstil och inte en diet!

 2. Ania (verifierad ägare)

  Jag har aldrig följt ett kostschema förut för att det har känts för komplicerat. Det här kostschemat har så mycket olika alternativ och det bästa är att man kan bygga ihop det hur man vill.
  För mig har ett kostschema alltid känts som att man ska äta mindre än vad man gör för tillfället men sen jag skaffade mig detta så har jag ätit större portioner och så pass kontinuerligt att man aldrig känner sig hungrig, snarare fortfarande mätt från sitt senaste mål.

 3. Emma (verifierad ägare)

  Jag har provat många o omläggningar av kosten men inget har varit hållbart i längden. 5 veckor på detta och jag mår SÅ bra, lätt i kroppen, pigg , tappat mycket i mått och är aldrig hungrig. Lätt att följa och det enda jag köpt mig är en köksvåg och matlådor. Så enkelt och gott!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…