Kostschema för viktnedgång - Kvinna, Äter allt + veg, laktosfritt, 6 mål/dag

1 000,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt, dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur och mejeriprodukter + vegetariskt men alla såser osv är laktosfritt!

Kostschemat är ett rullande kostschema med frukost, lunch och middag. Du väljer själv hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

  • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
  • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla mått på protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
  • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med mått på kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider, för att inte bli för låst i vardagen
  • Vill du ha recept att använda tillsammans med schemat så kan du ladda ner min app, många av dem recepten går att applicera i schemat
  • För dig som vill gå ner i vikt
  • 6 mål per dag, varav 3 är mellanmål
  • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
  • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt, men är ett bra komplement till kostschemat! Där kan du logga din utveckling i vikt, mått och bilder, du kan ladda in ditt kostschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Jelena Meacham i App store/Google play. 

NÄR DU KÖPT PRODUKTEN FÅR DU ETT BEKRÄFTELSE-MAIL, DÄR FINNS DITT SCHEMA ATT LADDA NED. VAR NOGA MED ATT SKRIVA RÄTT MAIL.

SKU 1-2-1-2 Category
Clear

 

 

Weight 0.01 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kostschema för viktnedgång – Kvinna, Äter allt + veg, laktosfritt, 6 mål/dag”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…