Träningsschema helkropp 5 pass/vecka

(2 customer reviews)

650,00 kr

  • Träningsschema som går igenom hela kroppen på 5 pass.
  • Passen är ca 1h – 1h & 15 min beroende på tempo. Passen är utformade för att köras på gymmet!
  • Innehåller inga bilder. Schemat är i textform.
  • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även ladda in ditt schema i appen för att ha det lättillgängligt! Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram Appen kostar 65 kr att ladda ner på Google play och 59kr på App store!

 

Weight 0.01 kg

2 reviews for Träningsschema helkropp 5 pass/vecka

  1. Elise Andersson pousar

    Jag kombinerade mitt kostschema med ett träningsschema för att få ny inspiration i gymmet och ge mitt allt innan mitt bröllop! Jag kan verkligen rekommendera träningsschemat för de som vill börja ta tag i sin träning, wow vad jag kände mig stark! Att ha ett stadigt schema gav mig möjligheten att öka i motstånd på gymmet och känslan efter varje pass var en blandning av eufori och total utmattning! Jag kunde verkligen ge mitt allt och fokusera på MIG!

  2. Maria

    När jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv så kombinerade jag kostschema ihop med detta. Och jag ångrar verkligen inte mitt köp. Så många bra övningar och jag tröttnar ALDRIG på att åka till gymmet (tvärtom). Även detta kan jag varmt rekommendera om man vill ha en bra träning som gör att man mår bra och blir stark i sig själv men även kroppen. <3

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *