Träningsschema helkropp 5 pass/vecka

(2 kundrecensioner)

650,00 kr

  • Träningsschema som går igenom hela kroppen på 5 pass.
  • Passen är ca 1h – 1h & 15 min beroende på tempo. Passen är utformade för att köras på gymmet!
  • Innehåller inga bilder. Schemat är i textform.
  • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt! Där kan du logga din utveckling i vikt, mått och bilder, du kan ladda in ditt träningsschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Jelena Meacham i App store/Google play.

 

Vikt 0.01 kg

2 recensioner av Träningsschema helkropp 5 pass/vecka

  1. Elise Andersson pousar

    Jag kombinerade mitt kostschema med ett träningsschema för att få ny inspiration i gymmet och ge mitt allt innan mitt bröllop! Jag kan verkligen rekommendera träningsschemat för de som vill börja ta tag i sin träning, wow vad jag kände mig stark! Att ha ett stadigt schema gav mig möjligheten att öka i motstånd på gymmet och känslan efter varje pass var en blandning av eufori och total utmattning! Jag kunde verkligen ge mitt allt och fokusera på MIG!

  2. Maria

    När jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv så kombinerade jag kostschema ihop med detta. Och jag ångrar verkligen inte mitt köp. Så många bra övningar och jag tröttnar ALDRIG på att åka till gymmet (tvärtom). Även detta kan jag varmt rekommendera om man vill ha en bra träning som gör att man mår bra och blir stark i sig själv men även kroppen. <3

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *