Rea!

Kostschema: Äter allt (6 mål/dag)

(75 kundrecensioner)

800,00 kr 400,00 kr

Detta är ett färdigt kostschema som är gjort för kvinnan som vill gå ner i vikt. Det är specialgjort för dig som äter allt och vill ha ett schema som är maxat med lunch- och middagsalternativ!

Kostschemat bygger på 6 mål per dag, varav 3 är mellanmål.

Artikelnummer 1 Kategori
Nollställ

Kostschemat är ett rullande kostschema med frukost, lunch och middag. Du väljer själv hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill: du skulle kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok, eller om du tycker att en maträtt är extra god!

 • Innehåller 6 mål/dag, varav 3 st är mellanmål.
 • För dig som äter allt, dvs kött, fågel, fisk, skaldjur, mejeriprodukter och vegetariskt.
 • Då det är ett rullande kostschema så kan du köra det hur länge du vill.
 • Du kommer få många alternativ på protein, kolhydrater och såser som du själv sätter ihop måltider med.
 • Innehåller inte så många färdiga recept då tanken är att du ska slippa bli för låst i vardagen.
 • Ett färdigt kostschema såsom detta passar sig som klarar dig själv och inte behöver support längst resans gång.
 • Appen SoulFood kostar 79kr/mån – den innehåller många kaloriberäknade recept och uppdateras regelbundet. Kan användas som komplement till kostschemat. Observera dock att alla måltider inte matchar kalorierna i ditt kostschema.

OBS! Dubbelkolla mailadressen vid köp då det är till den som kostschemat kommer skickas till.

Vikt 0.01 kg

75 recensioner av Kostschema: Äter allt (6 mål/dag)

 1. Martina Wulkan

  Kämpat med min vikt i många år mycket pga Pco o många täta graviditeter. Den sista med tvillingar o då var de omöjligt. Köpte ett kostschema o har följt detta, vilket är superenkel o man lär sig så snabbt. Tappade min vikt bara genom att äta rätt o mår så mycket bättre. Supporten från Jelena är fantastiskt o jag är så glad jag fick detta tips. Så vill ni faktiskt göra något o på riktigt så är detta rätt väg. Tack för allt❤️❤️❤️❤️

 2. Hanna

  Detta var verkligen hjälpen att gå ner i vilt, när man tror man ätit bra men ätit fel! Så enkelt att följa och man lär sig tänka på vad som är bra och dåligt att välja. Stöttningen av Jelena var??????????? så himla duktig!

 3. Sara (verifierad ägare)

  ÖVER FÖRVÄNTAN! Kan varmt rekommendera detta till dig som behöver en knuff på vägen. Är otroligt nöjd hittills! Maten är så viktig när du vill tappa oönskad vikt. Man lär sig äta rätt och alternativen är många. Enkelt att följa. Förutom att man faktiskt tappar kg och cm så är även stöttning av Jelena en otrolig motivation!! 🙂 Jag är mycket gladare och piggare igen och jag älskar det!

 4. Rebecka (verifierad ägare)

  Så nöjd med detta kostschema. Det har hjälpt mig få en helt annan syn på mitt matintag. Jag bara älskar det. God mat och lätta recept. Finns mycket att välja så det är lätt att kombinera. Rekommenderar detta till alla jag känner som vill gå ner i vikt och frågar hur jag har lyckats.

  Var till en början tveksam till att hela tiden behöva väga maten. Men nu tycker jag det är kul, jag älskar att jag har sån koll på hur mycket mat jag får in mig.

  • Jelena Meacham

   Vad glad jag blir! <3 Stort tack för din feedback!

 5. Kristin (verifierad ägare)

  Jag behövde “bara” komma på banan igen. Vilket jag gjort med hjälp av kostschemat. Komma tillbaka till tänket och att äta mer mat!! Vilket jag älskar ♥️
  Så tack för hjälp och råd ?

  // Kristin

  • Jelena Meacham

   Åh vad härligt att du kommit på banan igen! Heja dig! <3 Superkul att du uppskattat kostschemat.

   Kram Jelena

 6. Johanna (verifierad ägare)

  Ett mycket bra kostschema! Väl genomtänkt och med massor med valmöjligheter. Alla mål är lätta att kombinera. Har sett flertalet kostscheman men detta är verkligen det bästa och något utöver det vanliga 🙂

 7. Johanna Johansson (verifierad ägare)

  Jag är inne på min 4e dag och det känns otroligt bra! Har redan märkt skillnad på kroppen och jag är inte svälld så som jag brukar vara. Schemat är lätt att följa och det finns många alternativ. Ingen svår tillkrånglad mat. Jag har testat kostscheman förr och även viktväktarna men dessa har inte känts hållbara på samma sätt. Jag har ingen övervikt direkt men vill ha en mer tonad kropp då träning är mitt stora intresse och jag inte har fått de resultat jag önskar. Känner att jag är på god väg nu ?

 8. Sandra Aspenström (verifierad ägare)

  Detta kostschema var så bra! Enkelt att följa och många alternativ att välja på. Detta kostschema kan man också enkelt följa genom superbra inspiration från Jelena:s eget instakonto. Det bästa av allt inga förbud utan det handlar om att göra medvetna val. Matlagning i all sin enkelhet men ändå så gott och som ger nyckeln till ett välbalanserat hälsosammare liv ❤

 9. Linda Bäckström (verifierad ägare)

  Bra upplägg, enkelt att följa och ingen stress över att jag får i mig för lite protein eller kolhydrater. Plockar lätt av bitarna i kostschemat.
  Jag har pga min väg tillbaka från utmattningssyndrom smygstartat och inte vägt precis all mat men rätt tänk var mitt första mål att erövra och inte falla dit. Aldrig hungrig och sötsugen numer.

 10. Anna Lovén (verifierad ägare)

  Toppenbra! Mycket valmöjligheter och vanlig mat! Man får äta mycket och behöver aldrig vara hungrig! Extra plus att Jelena lägger upp mycket recept på sin insta, vilket gör det ännu lättare att hitta inspirationen! Tusen tack ❤️

 11. Linn Brikell (verifierad ägare)

  Det är fantastiskt god mat och jelenas pepp är underbart.
  Hon svarar bra svar och hon är så snäll!
  Jag ser redan skillnad på måttbandet och jag är inne på vecka 2 den 24/3! Välj hennes scheman dom är bäst

 12. Therese

  Hur många kalorier är det per dag med detta schema?

  • Jelena Meacham

   Det beror på för vilken vikt man köper 🙂 Men mellan 1500-1700 ungefär

 13. Therese Nordin (verifierad ägare)

  Ett jättebra och konkret kostschema som jag lätt kan följa. Jag har fått en mycket mer positiv syn på kostens betydelse för min hälsa. Får dessutom en massa goda recept och inspiration via Jelenas instagramkonto.

 14. Liselott (verifierad ägare)

  Bra upplägg.
  Jag har testat en del olika och lyckats även med dem när jag hållit mig strikt till det.
  MEN det jag uppskattar hos Jelena är att det inte är färdiga måltider
  varje dag utan att jag ”plockar ihop” frukost/lunch/middag/mellanmål utifrån mina och ”mitt kylskåps” förutsättningar. Vilket gör det även mer hållbart ekonomiskt och ekologiskt.
  Färdigt kostschema i kombination med Jelenas recepttips på hennes insta gör det väldigt bra.
  Jag har bara gått på kostschemat i 1 vecka, men gått ner 2,8kg, piggare och mer ork för att jag äter rätt.
  Tack!

 15. Angelica (verifierad ägare)

  Ett mycket bra upplägg med en härlig introduktion! Detta kostschema har verkligen gjort att jag fått mer förståelse för storleken på mina portioner och lyckats sluta med mitt småätande som varit den största boven i att min vikt flugit iväg. Att följa detta schema har även hindrat mitt sötsug då man går mätt hela dagen och fått njuta av god mat!
  Tack Jelena för detta schemat, jag är påväg till mitt sundare och hälsosammare liv!

 16. Carolin Wallentin Lökkeberg (verifierad ägare)

  Började med detta färdiga kostschema för kvinna för 1,5 vecka sedan och aldrig mått så bra i maten eller haft sån energi innan. Har sedan tonåren haft en riktigt dålig relation till mat efter en ätstörning, haft svårt att veta hur mycket jag ska äta å känt att jag alltid måste kompensera när jag ska äta godis, fika eller för mycket mat. Men denna sista 1,5 veckan har jag inte haft någon ångestproblematik kring mat alls! Klarar knappt få i mig hela måltiderna för det är ju sååå mycket mat och oj vad bra jag mår. Dessutom tappade jag 9cm i midjan, PÅ EN VECKA?! Wow säger jag bara! Jelena vet verkligen vad hon gör. Träffade min svärmor som jag inte sett på några veckor och hon säger till mig att ”oj du har änna smalnat av”. Då berätta jag såklart om detta kostschema och denna fantastiska person som fått mig att se helt annorlunda på mat vilket resultera i att även min svärmor beställde hem ett. Äntligen börjar jag få tagit i tu med mina hjärnspöken på riktigt och äter bättre än någonsin. Kommer aldrig kunna tacka Jelena nog för att hon lyckats ändra min relation till mat på detta sättet. Aldrig behöva vara hungrig och ändå inte ha någon ångest, det är är helt nytt liv. Detta är verkligen den bästa investeringen jag någonsin gjort för mig själv!

 17. Nina (verifierad ägare)

  Alltså wow! Det här kostschemat har verkligen förändrat min syn på mat. Jag är så glad att jag fann Jelena & att jag valde att köpa mitt kostschema av henne. Supergod mat & bra portioner, man blir mätt & det blir aldrig tråkigt eller enformigt. Älskar!

 18. Anna (verifierad ägare)

  Perfekt! Gick från LCHF till detta schema och fungerar super! Så glad att jag kan äta kolhydrater igen och sluta se kolhydrater som ökande för vikten! TACK!

 19. Katarina (verifierad ägare)

  Enkelt att följa och väldigt god mat + mellis.Jag brukar tycka att det är krångligt att väga men inte med detta kostschema,det är bara att välja det man vill äta.Planera.Har gått ner 10,6 kg hittills.Bra tips, jämförelser och recept på insta. Bästa Jelena ??????????

 20. Sara (verifierad ägare)

  Kostschemat fungerar så bra och ger verkligen en knuff i rätt riktning. Aldrig gått på kostschema förut men detta va så enkelt. Det bästa är att man inte behöver utesluta något vilket gör att man inte ”tröttnar” lika fort. Sen Jelenas instagram konto gör även det att man ser på mat på ett hälsosamt sätt. Hur enkelt det kan vara att byta ut vissa produkter och att man får unna sig. SUPERnöjd! (Fungerar kanon även om det inte är individanpassat)

 21. Carola Bladin (verifierad ägare)

  Är guldmedlem hos Viktväktarna så har gått ner 26 kg tidigare,men har nu gått upp ? och kände att jag ville prova något nytt som kan få igång mig igen. Min systerdotter Emilia att sa att jag skulle prova detta och är nu inne på fjärde dagen och tycker att detta är kanon ?
  Jag känner mig inte hungrig alls och väldigt nöjd. Tack ?

 22. Aleksandra Tomic (verifierad ägare)

  Jag har testat en rad olika metoder för att försöka få hälsan och vikten till en bra plats och har aldrig lyckats hålla mig till något mer än ett par dagar. Jag följde Jelena på Instagram ett tag och provade hennes recept som verkligen är fantastiska, efter det köpte jag det här schemat och kan bara säga WOW. Det är perfekt för den som vill ha variation, det går att göra superenkel mat om man vill det men även experimentera med olika recept som jag tycker om att göra. Resultaten jag fått på tre veckor nu är hållbara och hälsosamma och jag ser inte någon anledning till att sluta äta såhär någonsin! Grymt jobb!

 23. Jessica (verifierad ägare)

  Så nöjd att jag köpte detta kostschema. Har inte problem med vikten i sig utan mer maten. Har provat kostschema från andra tidigare och inte alls funkat. Men detta upplägg ihop med recept på Instagram tex är så lätt att följa. Dessutom får man äta allt. Rekommenderas verkligen!!

 24. Alice (verifierad ägare)

  Det bästa schemat jag börjat med. Testat flertal andra där det mest bestod av kyckling, ris, torsk och broccoli. Lyckades för många år sen att gå ner till ”min bästa” vikt, men det bröts totalt för det var ohållbart att äta kyckling och ris varje dag. Med det här schemat får man verkligen äta allt! Så smidigt att följa recepten som läggs ut på instagram! Förutom vikten har jag även mått bättre inombords. Dessutom får jag med mig sambon med recepten, lite enklare när hushållet äter samma mat men i olika mängd :-). Värt alla kronor någonsin!

 25. Fanny Englund (verifierad ägare)

  Helt fantastiskt! Många bra tips utan att kännas restriktivt. Verkligen visar att det handlar om smarta val, och att man inte ska vara rädd för att äta sig mätt. Har hjälpt enormt mot onödigt småätande då man känner sig tillfreds hela dagen. Har kostschemat liggande i köket för att snabbt kunna få inspiration till måltiderna. Och min sambo kan även titta i den när han står för middagen för att anpassa efter mig. Underbart.

 26. Fanny (verifierad ägare)

  Fantastiskt! Piggare och mår mycket bättre – och har tappat de där extrakilona som uppstod när jag flyttade ihop med sambon. Maten går snabbt att laga och det finns mycket att välja på, ett stort plus att det tillkommer massor med recept på instagram hela tiden. Skönt när t.ex nötfärs förekommer i många recept, perfekt att ta en kväll i veckan och köra mealprep.
  Det enda önskemålet skulle vara att korrigera lite småsaker, till exempel startvikten i appen – att den är blank från början och man fyller i med siffror från tangentbordet istället för att behöva bläddra. Kved till lite i magen när man skulle fylla i startvikten och man måste bläddra från 50 kg till ens vikt. Bättre med tomt =) f

 27. Emilia (verifierad ägare)

  Verkligen bästa kostschemat jag provat. Har provat massa andra, men det har alltid varit krångligt och absolut inte hållbart. Detta är verkligen helt okomplicerat och hållbart och så himla lätt att följa när man kan lägga upp måltiderna lite hur man vill, och inte endast har fasta “ingredienser” som man måste äta. Och dina recept på Instagram får ju 100/10. Har kört det här från och till under en period och kommer aldrig byta. Jag har gått ner i vikt vilket jag är supernöjd med, men det som jag verkligen ser som en vinst är att jag verkligen mår såååå mycket bättre inombords. Min sambo blev väldigt nyfiken och intresserad, så köpte ett kostschema till han också, och han är också supernöjd och han säger ofta att han också mår mycket bättre fysiskt & psykist och fått mer energi om dagarna som han annars inte haft. Och du Jelena, vilken underbar kvinna du är. Du har verkligen gjort en så stor inverkan på både mig och min sambo, och vi kommer inte kunna tacka dig nog. Det här är den absolut bästa investeringen för oss båda och vi pratar ofta om det att här har hjälpt oss båda på alla plan. Rekommenderar detta till ALLA. Det är verkligen värt varenda krona.

 28. Linnea

  Så bra schema!! Jättegott och enkelt att följa! Går aldrig hungrig men går ändå ner i vikt!! <3

 29. Suzette Lindberg (verifierad ägare)

  Bästa köpet!

 30. Melissa gonzalez (verifierad ägare)

  Jag har sen jag var typ 19 år (är 28 nu) jojobantat, jag går upp o ner, upp o ner, kört allt från lchf till att fasta vissa timmar, allt detta har ju såklart inte funkat, kan gå ner 3 kg på en vecka med lchf men går upp dem under helgen.. Jag är så imponerad, jag har lärt mig att äta rätt och i rätt mängder, jag saknar ingenting, älskar smörgås och det kan jag äta till frukost, kan äta precis allt! Har inte ens behövt ha en “cheat” mål för jag kan tom äta glass och chips! Helt sjuuukt! Denna blir min 3e vecka och är så otroligt peppad och motiverad, detta är ingen diet för mig, det är min nya livsstil ?

  Tack tack tack!

 31. Ellinor

  Efter två täta graviditeter på mindre än ett år resulterade i vilket uppgång. Valde mig att köpa ett kostschema här ifrån för att viktnedgång inte handlade om att svälta mig själv utan att bara behöva byta ut vissa livsmedel men ändå kunna äta gott och må bra. Ett stort plus är att det funkar för hela familjen vilket är en stor underlätta i vardagen.

 32. Therese (verifierad ägare)

  Jag har följt dig i månader och nu satte jag äntligen igång med kostschemat. Varför har jag inte gjort detta tidigare? Det är enkelt, gott och jätte enkelt! Vilket det ska vara.. det som gör att man tappar orken är när det blir svårt. Detta är långt ifrån svårt!

 33. Elin (verifierad ägare)

  Så enkelt och bra schema. Finns så mkt valmöjligheter att kombinera ihop själv och man kan äta sig mätt. Goda och lätta recept på instagram. Rekommenderar verkligen att ladda ner appen, där sparas recept och fylls på från instagram så man har recepten på ett ställe ???

 34. Johanna (verifierad ägare)

  Jag har haft väldig dålig relation till mat och hade inte så höga förhoppningar. Men, detta schema är det bästa som hänt mig! Att gå från att tro att enda sättet att gå ner i vikt är att sluta äta och ha massa förbud, till att nu få koll på hur man ska äta och vad jag ska äta för att få i mig allt min kropp behöver och slutat med alla förbud. Jag har ingen huvudvärk längre, behöver aldrig gå hungrig och det bästa av allt är att min ångest för mat har minskat! Och dessutom är jag strax nere på – 8 kilo! Tack för ett fantastiskt kostschema som är superlätt att följa!

 35. Mikaela Bodensjö (verifierad ägare)

  Köpte detta schema för snart ett år sedan och det har hjälpt mig super mycket. Speciellt efter att jag flyttade hemifrån i somras. Jag ÄLSKAR enkelhet och alla dessa recept är enkla att tillaga och går fort (vilket man uppskattar i vardagen). Att kunna laga/äta en vanlig husmanskost utan att behöva ta bort kolhydraterna osv är GULD. Tack vare detta kostschemat har jag börjat tänka på vad jag använder för basprodukter när jag lagar mat och det är smakar lika gott med light produkter som mer vanliga – skillnaden är bara att det spelar stor roll.

 36. Adriane (verifierad ägare)

  Älskar älskar älskar detta kostschema. Testade första gången för ca 6mnd sedan och är helt fast sen dess & har tipsat alla mina vänner. Det finns så mycket olika alternativ att man inte kan ”tröttna” som jag vanligtvis brukar göra på andra kostscheman som endast består av kyckling, ris & broccoli. Rekommenderar verkligen detta. Jag känner mig både mer mätt & piggare efter att ha följt detta schema än innan.

 37. Jenny Löf (verifierad ägare)

  Klockrent!! Jag tror på idén att få äta allt, men har haft svårt att veta vad jag ska äta kombinerat över hela dagen. Fick höra om Jelena, började följa henne på Instagram och kände, det här är en tjej jag gillar, gillar tankesättet kring upplägg av mat, att få äta allt, pasta, ris, ja allt ? . Behöver du hjälp att ändra kosten, få tillbaka energi och känna dig pigg o fräsch, köp schemat!! Du kommer inte ångra dig. ?

 38. Julia (verifierad ägare)

  Rekommenderar starkt! Ett kostschema som gör att man går ner i vikt och som faktiskt är ett hållbart sätt att leva på! Tack vare Jelena har jag insett att man inte behöver svälta sig själv för att nå sina mål! Älskar!

 39. Liselotte (verifierad ägare)

  Älskar att jag kan välja själv hur jag vill lägga upp min måltid. Sen är nog det bästa av allt alla dessa smaskiga recept! Från att ofta köpa ” jag orkar inte tänka, därav onyttig mat” till en massa goda alternativ att välja mellan som dessutom är sunt.

 40. Linda Roxenrot (verifierad ägare)

  Perfekt!!! Här får du ett schema med många olika val och kombinationer och är även enkelt att följa.??

 41. Sandra (verifierad ägare)

  Har provat det mesta och efter 2 graviditeter vart jag så less på att vågen stod still. Köpte kostschema av Jelena och det förändrade mitt liv till det bättre! Jag gick ( går ) ner i vikt och det är så enkelt, samtidigt som man är mätt. Jelena har förändrat mitt liv och jag är evigt tacksam ? ser på mat på ett helt nytt sätt!

 42. Tina Pålsson (verifierad ägare)

  Ett enkelt schema där vardagsmaten går som en dans . Skönt att slippa tänka och bara äta och känna sig mätt hela tiden. Kan verkligen rekommendera detta schema för oss runt 40.

 43. Natalie

  Så bra och enkelt! Jag älskar mat och att laga mat vilket jag kan fortsätta att göra med detta kostschema. Och att för första gången på 30år få en faktiskt förståelse för vikten av näringsrik mat och på vad jag stoppar i mig vilket jag kan jag ta med mig resten av livet ❤️ Även första gången jag ser resultat efter några test av GI, äta sockerfritt osv..

 44. Sophie (verifierad ägare)

  Att få äta allt.. det är guld!

 45. Emma (verifierad ägare)

  Superbra kostschema, gick på det ett tag men nu har jag slutat äta kött så skulle dessvärre behöva köpa ett nytt veg-schema nu för att komma igång igen! ?

 46. emmaljungman95 (verifierad ägare)

  GRYMT SCHEMA! Fungerat utmärkt i ALLA lägen ♡ Har haft tur som hittat hit ♡

 47. ronjatoyra97 (verifierad ägare)

  Helt fantastiskt att man kan äta allt! Äter mer än jag brukar vanligtvis och är mätt och belåten dygnet runt och går ner i vikt! Och ett plus är appen där det finns många goda recept ?

 48. Martina (verifierad ägare)

  Har följt detta schemat nu i 4 veckor och jag har aldrig mått bättre! Vågen visar minus och mitt sötsug är helt borta, så nöjd. Ett stort plus är också att man via hennes instagram kan laga nästan alla dom recepten hon delar med sig utav.
  Rekommenderar verkligen detta kostschema till alla.

 49. Maria H Y (verifierad ägare)

  Kostschema som är hållbart livet ut! Du kan äta allt och må bra på vägen! Är glad jag hittat henne på insta där hon delar med sig av goda recept och tänkvärda jämförelser!

 50. Malin Åkerlund (verifierad ägare)

  Köpte mitt kostschema för ca en månad sen då det fanns en rabattkod inför hösten.
  Fick mig en tankeställare och gjorde slag i saken!
  Har gått ned 2 kilo på snart två veckor och detta utan att ha gått hungrig. 🙂
  Jag har haft lite knepigt med att hinna få in alla 6 mål mat om dagen men det verkar ju uppenbarligen fungera ändå så jag är himla nöjd!
  Känns som något man kan fortsätta med långsiktigt och det känns inte särskilt begränsande alls.

 51. Emma (verifierad ägare)

  Schemat är enkelt att följa och läsa, är supernöjd att jag köpte detta kostschema. Har lärt mig mycket mer om mat och så lagar jag hennes recept på instagram. Funkar perfekt för mig, enkla att följa och är så mätt hela tiden!!! Skulle verkligen rekommendera till alla att köpa detta.

 52. Pernilla (verifierad ägare)

  Så värt varenda krona! Alltid trott att kostschema är någonting jättesvårt som gör att man inte kan leva som vanligt. Oj så fel jag hade, man äter vanlig god mat OCH går ner i vikt 😍

 53. Anna (verifierad ägare)

  Har nästan alltid bara ätit frukost o middag med lite skåpsätande u der dagen. Med kostschemat har jag både blivit mätt o magen minskar i omkrets. Sötsuget borta helt!

 54. Josefin (verifierad ägare)

  Har testat olika program för att gå ner i vikt tidigare men ofta tappat motivationen då det blivit så mycket planerande. Med detta schemat så är det som serverat på ett silverfat! Välj något av alternativen i listan vid varje måltid så är du hemma! Att det dessutom är enkla måltider och med varor som finns i alla matbutiker är ett jättestort plus! Tycker också det är riktigt bra att programmet inte löper ut utan man köper det en gång och kan sen bara fortsätta köra tills man är nöjd.
  Tack Jelena för enkelheten!

 55. Fanny Lövgren (verifierad ägare)

  Helt fantastiskt schema! Man äter så mycket och god mat, behöver aldrig känna sig hungrig! Det är inte heller den ”typiska” dietmaten, utan känns som vanlig mat

 56. Moa (verifierad ägare)

  Värt varenda krona, går inte hungrig längre och kul när det syns på måttbandet!

 57. Malin (verifierad ägare)

  Super god mat som gör det extra lätt att följa. Skulle varmt rekommendera detta vidare 🥰

 58. Sofie (verifierad ägare)

  Verkligen supernöjd. Sötsuget borta, siffrorna på vågen minskar samtidigt som man äter sååååå mycket god mat 😍. Alltid mätt 👌 Värt varenda krona!!!

 59. Inger (verifierad ägare)

  Har haft flera runt mig som pratat om detta att äta xxx antal kcal per dag. Men min inställning har varit -så jobbigt, bara de som gymmar kan ju äta efter den principen. Men jösses så fel jag hade. Det är ju egentligen enklare en enklast. Att få äta allt man älskar utan förbud på ett så enkelt sätt trodde jag inte på. Jag har verkligen varit sockerjunky men inte ätit smågodis sen första dagen jag började med kostschema. Helt enkelt för jag inte är sugen längre. Så Tack för kostschema och makalöst goda recept i appen 🤩😃🙏

 60. Madeleine (verifierad ägare)

  Snygg och lättförstått upplägg! Så nöjd!

 61. Emmy (verifierad ägare)

  Sjukt bra kostschema som faktiskt är hållbart! Man får äta mycket och går aldrig hungrig. Finns många alternativ vilket gör att man inte tröttnar. Bästa köpet!

 62. Angelica Karlsson (verifierad ägare)

  Haft detta schema några veckor bara nu. Men det har fått mig att inse & lära mig att jag faktiskt kan äta egentligen vad som helst. Kan äta mat med grädde men att man tar en grädde med mindre fett tillexempel. Och till skillnad från andra kostscheman man haft så får man äta ordentligt med mat & man har inte en massa förbud. Känner verkligen att jag fått ett litet mer sunt tänk kring mat på bara de här veckorna. Och inget som är en tillfällig lösning med massa förbud. Utan mer en långsiktig lösning på hur man kan tänka kring maten man stoppar i sig. Kan verkligen rekommendera Jelena, ger bra support också vid frågor osv.

 63. ema_dz81 (verifierad ägare)

  Super nöjd 🙌

 64. Elina (verifierad ägare)

  Så himla nöjd med detta schema! Superbra upplägg och älskar att det finns alternativ till ”vanlig” mat. Mår så mycket bättre sen jag började med det här och är mätt hela dagarna!

 65. Emelie (verifierad ägare)

  Lätt att följa och super roligt med alla goda recept!

 66. Eva-Marie Edlund (verifierad ägare)

  Jättegod mat! Bra upplägg med stor variation. 🤩

 67. Fia (verifierad ägare)

  Enligt mig ett enkelt, långsiktigt sätt att gå ner i vikt på. Känns hållbart, är alltid mätt och väldigt enkelt att följa med många olika alternativ som anpassas efter egen smak. Kan verkligen rekommendera detta, då jag testat många andra vägar tidigare, utan resultat. Mår mycket bättre, pigg och tillfreds:)

 68. Sanna Englund (verifierad ägare)

  Enkelt att applicera, god och vanlig mat, gjort på ett hållbart sett! Dröm!

 69. Anna-Carin (verifierad ägare)

  Så bra kostschema. Lätt att anpassa till vardagen o ger resultat

 70. Sofia (verifierad ägare)

  Helt klart bästa sättet om du vill gå ner i vikt!! Enkelt, flexibelt, hållbart över tid!! Mätt, mer energi och mår så bra!!

 71. Frida Karlsson (verifierad ägare)

  Blev rekommenderad av en nära vän att köpa och prova ett av dina helt fantastiska kostscheman. Så himla nöjd, är väldigt lätt att läsa av och kunna kombinera lite hur man vill. Med detta schemat i 2 veckor gick jag ner ca 3,5 kg och känner mig både snyggare, gladare och piggare! Tack snälla Jelena du har plockat fram det bästa av mig!

 72. Emma (verifierad ägare)

  Väldigt lätt att följa detta schema och plocka ihop en måltid/mellanmål av det man har hemma. Gett mig en sund relation till mat och hur ofta jag ska äta för att få en mer jämn mätthet. Rekommenderar verkligen!

 73. Anna Karlsson (verifierad ägare)

  Jag ville hjälpa mig själv med att få tips på mat. Dels för att man lätt hamnar i samma matbubbla + att jag ville sluta äta onyttigheter varjedag. Därför valde jag ett kostschema äter allt för att få lite ordning på mig själv att börja äta ordentligt istället för småäta. Hitils har det gått nedåt, Jag hoppas verkligen att jag fortsätter att äta ordentligt o att kroppen kommer må bättre med bättre mat.

 74. Sandra Boros (verifierad ägare)

  Alltså det bästa jag gjort. Lätt att följa, mätt hela dagarna, och den där uppblåsta magen är som bortblåst. Detta är något som är hållbart över tid. Inte bara en diet utan livsförändring. Tack.

 75. Johanna Karlberg (verifierad ägare)

  Väldigt bra upplagt med flera olika alternativ vilket gör att det inte blir jobbigt utan funkar så bra i vardagen!!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *