Kostschema för viktnedgång - Kvinna, Äter allt, laktosfritt, 6 mål/dag

(5 customer reviews)

800,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt, dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur och mejeriprodukter men laktosfritt!

Kostschemat är ett rullande kostschema med frukost, lunch och middag. Du väljer själv hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

  • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
  • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla mått på protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
  • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med mått på kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider, för att inte bli för låst i vardagen
  • Vill du ha recept att använda tillsammans med schemat så kan du ladda ner min app, många av dem recepten går att applicera i schemat
  • För dig som vill gå ner i vikt
  • 6 mål per dag, varav 3 är mellanmål
  • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
  • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt, men är ett bra komplement till kostschemat! Där kan du logga din utveckling i vikt, mått och bilder, du kan ladda in ditt kostschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Jelena Meacham i App store/Google play. 

NÄR DU KÖPT PRODUKTEN FÅR DU ETT BEKRÄFTELSE-MAIL, DÄR FINNS DITT SCHEMA ATT LADDA NED. VAR NOGA MED ATT SKRIVA RÄTT MAIL.

SKU 1-2-1 Category
Clear

 

 

Weight 0.01 kg

5 reviews for Kostschema för viktnedgång – Kvinna, Äter allt, laktosfritt, 6 mål/dag

 1. Emilia Keceli (verified owner)

  Lite rörig design och svårt att läsa av ibland men överlag nöjd?

 2. Amanda Fjeldseth (verified owner)

  Älskar att jag har fått en hälsosammare inställning till mat!!

 3. Emelie (verified owner)

  Älskar detta kostschema. Det ger verkligen tydliga och insirerande förslag till en hälsosammare livstil. Det visar hur man kan kombinera kolhydrater & protein på så många sätt. Man kommer verkligen långt med dessa recept ?

 4. Veronica sandberg (verified owner)

  Så himla god och supersmidig mat att laga, med en snart tvååring så är det inte lätt att alltid finna tiden men jelenas recept gör det enkelt att blanda det man har hemma 😍

 5. Amelie Jensen Öster (verified owner)

  Ett kostschema kan låta lite skrämmande, mycket tidskrävande och svältande. Här får du raka motsatsen! Det går med familjelivet (har 4 barn!), det är inte svårt att förstå eller få ihop måltider och du går ner i vikt med blodsockernivån där den ska vara! Du får äta bra och mycket mat. Har sett mat som en fiende tidigare, det är numera ett minne blott. Tack Jelena!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…