Sale!

Kostschema för viktnedgång - Kvinna, Äter allt, laktosfritt, 6 mål/dag

(5 customer reviews)

800,00 kr 600,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt, dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur och mejeriprodukter men laktosfritt!

Kostschemat är ett rullande kostschema med frukost, lunch och middag och mellanmål. Du väljer själv hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

  • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
  • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
  • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider. För att inte bli för låst.
  • Följer du mig på Instagram så kan du laga de flesta av mina recept jag delar där, på så sätt får du alltid nya fräscha recept du kan applicera på schemat
  • MAXAT med lunch & middags alternativ
  • För dig som vill gå ner i vikt
  • 6 mål per dag
  • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
  • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även ladda in ditt schema i appen för att ha det lättillgängligt! Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram 🙂 Appen kostar 65 kr att ladda ner på Google play och 59kr på App store!

  NÄR DU KÖPT DIN PRODUKT KOMMER DEN FINNAS ATT LADDA NER PÅ DITT KONTO PÅ HEMSIDAN!

SKU 1-2-1 Category
Clear

 

 

Weight 0.01 kg

5 reviews for Kostschema för viktnedgång – Kvinna, Äter allt, laktosfritt, 6 mål/dag

 1. Emilia Keceli (verified owner)

  Lite rörig design och svårt att läsa av ibland men överlag nöjd?

 2. Amanda Fjeldseth (verified owner)

  Älskar att jag har fått en hälsosammare inställning till mat!!

 3. Emelie (verified owner)

  Älskar detta kostschema. Det ger verkligen tydliga och insirerande förslag till en hälsosammare livstil. Det visar hur man kan kombinera kolhydrater & protein på så många sätt. Man kommer verkligen långt med dessa recept ?

 4. Veronica sandberg (verified owner)

  Så himla god och supersmidig mat att laga, med en snart tvååring så är det inte lätt att alltid finna tiden men jelenas recept gör det enkelt att blanda det man har hemma 😍

 5. Amelie Jensen Öster (verified owner)

  Ett kostschema kan låta lite skrämmande, mycket tidskrävande och svältande. Här får du raka motsatsen! Det går med familjelivet (har 4 barn!), det är inte svårt att förstå eller få ihop måltider och du går ner i vikt med blodsockernivån där den ska vara! Du får äta bra och mycket mat. Har sett mat som en fiende tidigare, det är numera ett minne blott. Tack Jelena!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…