Sale!

Kostschema för viktnedgång - Kvinna, äter allt, 3 mål/dag

(29 customer reviews)

800,00 kr 600,00 kr

Kalorierna skiljer sig inte från kostschemat 6 mål/dag, utan detta är lika mycket kalorier men 3 STORA mål istället för 6 mindre mål! 

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt, dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur och mejeriprodukter.

Kostschemat är ett rullande kostschema med frukost, lunch och middag. Du väljer själv hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

  • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
  • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
  • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider. För att inte bli för låst.
  • Följer du mig på Instagram så kan du laga de flesta av mina recept jag delar där, på så sätt får du alltid nya fräscha recept du kan applicera på schemat
  • För dig som vill gå ner i vikt
  • 3 stora mål per dag. Inga mellanmål!
  • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
  • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även ladda in ditt schema i appen för att ha det lättillgängligt! Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram 🙂 Appen kostar 65 kr att ladda ner på Google play och 59kr på App store!

NÄR DU KÖPT DIN PRODUKT KOMMER DEN FINNAS ATT LADDA NER PÅ DITT KONTO PÅ HEMSIDAN!

Clear

 

 

Weight 0.01 kg

29 reviews for Kostschema för viktnedgång – Kvinna, äter allt, 3 mål/dag

 1. Christina

  Dag 7 idag och minus 4,6 på vågen? Garanterat en del vätska och jag vet väl att så mkt går man inte ner varje vecka men lyckan den kan ingen ta ifrån en?.
  Har provat så mycket innan men tröttnat då jag varit mer hungrig, fått huvudvärk mm.
  Nu är jag galet mätt, det är lätt att följa och känns inte som något bantningsprogram utan som ett sätt att lära sig att äta rätt och bra mat. Har köpt mig en bra anteckningsbok där jag varje dag skriver ner dagens meny.
  Frukost
  Mm1
  Lunch
  Mm 2
  Middag
  Mm3

  Detta funkar för mig och det känns roligt att handla till matsedeln. I dessa Coronatider gör vi matsedel för två veckor och storhandlar efter det. Fyller bara på med lite mejerivaror, frukt och grönt. Min favorit hittills har varit nötfärsbiffarna som var sååå goda.

  Otroligt lätt att följa detta kostschema och mycket att välja på samt att recept även kommer upp på Instagram.
  Om jag skulle önska något så är det lite fler middagsrecept och kanske något efterättsrecept att byta ut sista mellanmålet med till helgen. ??
  Jag är supernöjd!!!
  TACK????❤️❤️❤️

 2. Linnéa (verified owner)

  Tanken är fin med kostschemat men jag inte börjat använda det än. Trodde det skulle vara fler recept i själva schemat. Tycker det känns svårt att följa.

  • Jelena Meacham

   Tråkigt att du känner så :-/ Det står i texten vid schemat att man själv kombinerar ihop sin måltid utifrån alternativen som finns, men får förtydliga det så man inte missförstår.

   Läs texten innan schemat en gång till så kanske du får bättre begrepp om upplägget 🙂

 3. Malin

  Enkelt att följa! Redan tappat en del och blir så motiverad att fortsätta! Rekommenderar till alla 🙂

 4. Helena

  Jätte bra kostschema, lätt att följa utan att vara hungrig. Gick ner 2 kg/vecka

 5. Felicia (verified owner)

  Kostschemat är lätt att följa och det är.smidigt att komponera ihop sina måltider som man vill ha dem. En fantastisk känsla att kunna äta god mat, vara mätt och ändå gå ner i vikt!

 6. Erika Veronica Allder (verified owner)

  Bra och lätt schema att följa

 7. Emilia (verified owner)

  Jag är så nöjd med detta upplägget, jag hatar att inte äta mig mätt så alla andra kostscheman o dieter jag gått på har jag bara fått gå hungrig. Det här är helt perfekt, kan äta mig mätt men ändå gå ner i vikt!!

 8. Linnea (verified owner)

  Fantastisk bra schema då du kan ”bygga upp” dina egna måltider! Första gången jag går ner i vikt samtidigt som jag har en sund relation till maten jag äter. Tack Jelena ??

 9. Saga (verified owner)

  Nöjd 🙂

 10. Alexandra (verified owner)

  Det är verkligen det bästa kostschemat jag köpt!
  Jag blir så inspirerad av dig och aldrig har ett kostschema känts så ”lätt” att följa som nu. 🙂

 11. Stephanie (verified owner)

  Äntligen har jag jämn blodsocker nivå hela dagen! ? Ingen svullen mage och är pigg!

 12. Cornelia (verified owner)

  Schemat har fått mig att se kosten på ett sundare sätt. Älskar att det finns många olika alternativ att välja mellan??

 13. Amanda

  Gick ner 5 kg på 7 veckor, schemat fick mig att förstå att det är okej att äta allt i måttliga mängder & att man inte behöver svälta sig själv för att kunna gå ner i vikt! ?

 14. Petra Larsson (verified owner)

  Så bra upplagt. Jag har lätt att glömma att äta och med det här upplägget behöver man inte tänka på det lika mycket som när man ska äta 6ggr per dag. Kände väldigt fort hur kroppen blev mindre uppsvälld och jag blev mycket piggare. Lättare att orka träna.

 15. Linda (verified owner)

  Bra kostschema där man får äta riktig mat och känna sig mätt!

 16. Rozan Jalal

  Jag har lärt mig så genom ditt kostschema. Jag var rädd i början för jag det var så mycket mat jag skulle äta! Det bästa med allt är att min energinivå som blivit så jämn och att slippa dippar på eftermiddagarna. Väldigt bra variation också för och vara en färdig kostschema och jättebra resultat!

 17. Mirri (verified owner)

  Bra och enkel kostschema att följa. Ett plus för att man kan kombinera själv vilket tillbehör man vill ha till till olika rätter.

 18. Johanna (verified owner)

  Gått ner 6,7kg på mindre än en månad, kan äta precis allt jag vill men i lagom mängd. Går aldrig hungrig och det så enkelt att bygga min egen måltid utifrån schemat, men viktigaste av allt det går variera och är så enkelt ????

 19. Emelie Samuelsson (verified owner)

  Enkelt kostschema att följa! Väldigt bra och god mat som man inte kommer tröttna på. Detta är verkligen ett hållbart kostschema! 👌🏻💪🏻

 20. Rebecca (verified owner)

  Tycker de e perfekt att sätta ihop sin egen måltid och man blir mätt !!! Rekommenderar detta upplägg, då man känner skillnad i kroppen 😊

 21. Jessica hansson (verified owner)

  Enkelt & hållbart och ingen risk att man går hungrig – stora resultat.
  ett extra + med möjligheten till appen och Jelenas härliga Instagram.

 22. Mia Höglund (verified owner)

  Jag köpte ett kostschema med 3 mål/dag. Man äter mycket mat, mycket protein, vilket gör att jag inte är hungrig, men går ändå ner i vikt. Jag är väldigt nöjd!

 23. Maria Nilsson (verified owner)

  Wow, bästa jag följt. Äter gott och mycket, och går ner i vikt. Detta tillsammans med Jelenas Instagram är on top. Tack för fantastisk hjälp!

 24. Eldina (verified owner)

  Helt fantastiskt kostchema gick ner 5 kg på 4 veckor

 25. Ava

  Jag är jätte nöjd med min kostschema! Jag har gått under 2 kilo under 3 veckor vilket jag är jätte nöjd eftersom ibland fuskar jag! Men om jag skulle gå efter den ordentligt så tror jag att jag skulle tappa mer kilo!
  Tusen tack Jelena!

 26. Elin (verified owner)

  Har hjälpt mig jättemycket, min uppfattning om hur mycket mat jag egentligen behöver för att vara mätt har ändrats totalt. Detta är ett suveränt sätt att bryta sina vanor och få in sundare rutiner. Har gått ner 2.8 kg på tre veckor trots att jag inte har följt det slaviskt! Rekommenderar verkligen.

 27. Jessika Andersson

  Jättebra schema! Enkelt och hållbart!

 28. Elin Hjelmestig (verified owner)

  Har kört detta kostschema i 3 veckor nu och är väldigt glad att jag hittade hit! Till skillnad mot tidigare kostscheman som jag testat så innehåller detta en varierad kost och man får dessutom äta MYCKET mat! Känns som jag äter mer än innan och lyckas ändå se resultat på både vågen och måttbandet. Vill ni ha en sund livsstilsförändring utan att utesluta det goda i livet rekommenderar jag starkt Jelenas färdiga kostschema 😍

 29. Marina

  Kört två veckor än så länge med kostschemat och redan minskat med 6cm i midjan men framförallt så är det enkelt, jag är aldrig hungrig, har tappat mitt sötsug och det är gott! Men det absolut bästa, jag har mer ork och energi till att vara en bra mamma, partner och jag! Börjar äntligen känna mig som mig själv igen! Är så spänd på att se hur jag framförallt känner om några veckor till med schemat! Tack!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…