Individanpassat kostschema m. uppföljning 6v

(29 kundrecensioner)

6 000,00 kr

Schemat är gjort just för dig, dina mål och din vardag, du kan själv välja vad du vill ha med/inte ha med i ditt kostschema. Perfekt för dig som vill ha support och stöd på vägen mot ditt mål.

 

 • Rullande kostschema med många alternativ så att du inte ska bli för låst vid kosten.
 • Jag gör kostschemat utifrån ditt specifika mål, det kan vara viktnedgång, viktuppgång eller om man bara vill få en hälsosammare livsstil utan att gå ner i vikt.
 • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla mått på protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
 • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med mått på kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider, för att inte bli för låst i vardagen
 • Vill du ha recept att använda tillsammans med schemat så kan du ladda ner min app, många av dem recepten går att applicera i schemat
 • Du väljer själv hur många mål om dagen du vill ha
 • Uppföljning/resultat-analys 1 gång i veckan i 6 veckor, DU ansvarar att skicka din uppföljning till mig varje vecka 🙂
 • 1 ändring i kostschemat om det behövs
 • Direktkontakt med mig under 6 veckor
 • Din uppföljning börjar i direkt-anslutning till att du får ditt schema
 • För dig som behöver stöd och support under resans gång
 • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt, men är ett bra komplement till kostschemat! Där kan du logga din utveckling i vikt, mått och bilder, du kan ladda in ditt kostschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Jelena Meacham i App store/Google play.

 

Tillgänglighet: I lager

Efter ditt köp av det individanpassade kostschemat kommer jag att kontakta dig via mail, då kommer du få ett frågeformulär som du ska fylla i!

Håll utkik i skräpposten också om mailet hamnar där!

Vikt 0.01 kg

29 recensioner av Individanpassat kostschema m. uppföljning 6v

 1. Izabel Ebbesen

  Jag kan starkt rekommendera Jelenas individanpassade kostschema! Hon anpassar det helt och hållet efter dina mål och förutsättningar, samtidigt som du får många olika och roliga alternativ som håller motivationen uppe! Du kommer inte ångra dig!! ??

 2. Isabelle Hammerin Lans

  Väldigt bra schema!
  Jag har flera olika valmöjligheter vid varje mål vilket gör att jag själv kan välja om jag vill äta varierat eller samma varje dag.
  Gillar att det är enkelt att förstå och följa samt att jag slipper långa och krångliga recept 🙂

 3. Silvia

  Världens bästa kostschema!! Aldrig fått bättre resultat av något annat!

 4. Mikaela Andersson

  Rekommenderar Jelenas kostschema STARKT! Det är så enkelt att följa, ger helt otroliga resultat och det är KUL att dieta! Finner inga nackdelar med set och jag ÄLSKAR maten!!!

 5. Elise Andersson pousar

  Att få ett kostschema format efter mina allergier och mål hjälpte mig något enormt inför mitt bröllop. Jag var trött på att tänka själv och valde hellre snabbmat i all stress.

  Kostschemat gav mig oändligt med valmöjligheter som fick mig att må bra på insidan på alla sätt, jag har fått rutiner som kommer att följa med mig hela livet! Att dessutom få tillgång till det enorma stöd som Jelena och andra som köpt kostschemat har bara ökat motivationen! ? Jag kan verkligen säga att Jelena har hjälpt mig att få insikt för vad som är hälsosamt, att inte gå hungrig och känna sig fri inom ramarna av näringsrik kost! ❤

 6. Emma

  Detta kostschema var precis vad jag behövde för att få en kickstart på min hälsa! Redan efter ett par dagar kände jag mig piggare och mindre svullen. Att få möjlighet att ha ett kostschema utifrån mina behov och vad jag äter är guld! Rekommenderar STARKT ?♥️

 7. Maria

  Jag har använt mig av väldigt många dieter men just detta är det ända som verkligen har visat såååå många resultat. Jag kan varmt rekommendera detta och se inte detta som bara en dieter utan se det även som är livsförändring där man mår betydligt bättre av samt något man verkligen kan fortsätta leva efter. Många bra recept som både är gott och väldigt enkla att följa. <3

 8. Brith

  Superbra!!

 9. Linda

  Grymt bra schema! Enkelt och lätt att följa. Redan efter ett par dagar kände jag att jag var piggare, orkade mer och hade en annan glädje på dagarna.

 10. Veronika Färestål

  Jelena är superproffsig, trevlig och tillmötesgående.
  Hennes kostschema är gott och enkelt att följa, ja ett realistiskt kostschema som är bra mat som man alltid kan äta, för att det är enkelt, gott och hälsosamt.
  Dessutom är hon väldigt tillgänglig för frågor och tips.
  Vill man gå på ett kostschema som inte är för strikt och inte känns som en diet så ska man definitivt testa detta. ???

 11. Johanna Persson (verifierad ägare)

  Grymt resultat! Jag köpte mitt personliga kostschema för 3 veckor sedan och är SÅ NÖJD!! Jag äter 6 ggr per dag, vanlig enkel mat som hela familjen kan äta. Jag har inte varit hungrig och suget efter onyttigheter är borta. Det beror nog på att jag äter regelbundet och aldrig hinner få några “dippar”. Jag är ändå en sockerråtta av rang ? Jag kan verkligen rekommendera alla som känner att de är sugna på en nystart att prova!

 12. Minna

  Det finns få personer som Jelena, som genuint vill hjälpa dig och verkligen engagerar sig i din resa.
  Jag är så tacksam och glad att jag tog hjälp av just henne!
  Enkelt, gott och väldigt bra resultat!
  Rekommenderar 100 gånger om!!

 13. Madeleine

  Bästa bästa kostschemat .

  Fått va med och önska vad jag vill äta och det är ett enkelt och bra kostschema.
  Jelena finns alltid där och hjälper en , guld värd!

 14. Alejandra (verifierad ägare)

  Jag är supernöjd med kostschemat! Det går verkligen att anpassa schemat efter det man tycker om att äta, vilket underlättar mycket för att inte bli sugen på annat.
  Perfekt för att kunna kombinera vanlig matlagning med lite snabbare mål när man har bråttom.
  Jelena är verkligen engagerad och riktigt trevlig!
  Slutresultatet blev 5 kg mindre på 5 veckor men för mig fortsätter det ännu längre tid och vissa av tipsen vid matlagning är något som jag kommer att fortsätta med helt framöver!

 15. Sandy Kayrouz

  Inte nog med att kostschemat verkligen funkar, är lätt att följa och MAN SER RESULTAT!! Som om det inte räckte, så är Jelena världens mysigaste människa med en fantastisk humor och ändlösa tips om allt mellan himmel och jord. Har skrattat så jag får magrutor och fått underbara tips angående spädbarn, livet och lite till. Världens bästa coach helt enkelt! Skulle varmt rekommendera hennes kostschema till alla jag känner som vill få en sundare livsstil.

 16. Sofie

  Jelena är superduktig och supertrevlig, så bra och enkelt kostschema, inga konstiga recept,man känner snabbt att kroppen ändras.
  Så skönt att få rutin på maten, hade inte klarat det utan henne! Kan verkligen rekommendera henne!
  Det bästa jag gjort?

 17. Anna

  Jelena,Jelena min kära vän! ❤
  Jag har testat många olika dieter och scheman men aldrig varit så nöjd som jag är nu. Jag har hittat hem. Att äta bra och få må bra i både kropp och psyke är SÅ otroligt viktigt för mig för att det ska vara hållbart i längden. Jag vill hitta en livsstil som funkar för mig och det har jag gjort nu…tack snälla för allt!! Du är fantastisk, kärleksfull,peppande ,stöttande och vet hur det är att ha levt med ätstörningar och all press utifrån och kan förstå på ett annat sätt ❤❤❤ sluta aldrig att vara du ?

 18. Daniela Nattsén (verifierad ägare)

  Jelena är fantastisk! Serviceinriktad, snabb på att svara, trevlig och extremt kunnig. Med en ätstörning i bagaget har det varit svårt att hitta balans när det var dags att införa träning i mitt liv igen, men mitt kostschema har verkligen gjort sitt jobb. Recepten är enkla, roliga goda och det är enkelt att dubbla så att man får matlådor. Jelena har helt enkelt fått mig att ändra inställning till kost och träning – det ska vara GOTT och KUL! Rekommenderar henne alla dagar i veckan. En fantastisk människa som är väldigt påläst och duktig på det hon gör helt enkelt!!!

 19. Nadia (verifierad ägare)

  Bästa, underbara och finaste Jelena!
  Den här tjejen dök upp som ett förslag på Instagram, jag valde att följa för att jag SÅ LÄNGE sökt hjälp med kosten! Som många andra söker jag inspiration via sociala medier. Jelenas flöde bestod av bilder på pasta, bröd och annan ”olaglig” mat som jag så länge hållit mig från!
  Tänktw ”det här är ju sånt man äter om man tränar varje dag?”
  Jag valde ändå att köpa ett individanpassat kostschema med målet i sikte- jag skulle en gång för alla lyckas gå ner 7 kilo. Jag var inställd på att gå hungrig- för det är ju så man bantar?
  Jelenas schema kom och jag fick en chock! Skulle JAG äta pasta? och grädde, ost mm?? När jag väl började åtjag mer än jag någonsin gjort- oftare än jag någonsin gjort och Jelena fick många meddelanden från en orolig Nadia haha… hon sa att jag skulle fortsätta vilket jag ännu gör. 4 veckor in på schemat och jag har tappat 4 kilo. Det är dock bara ett plus- energin jag har nu och styrkan jag har i kroppen av att äta rätt ÄR ALLT! Rekommenderar Jelena till ALLA!

  Tack bästa Jelena ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 20. Annelie (verifierad ägare)

  Supernöjd! Man får verkligen äta sig mätt av en god och varierad kost!! Tappat 3,4kg på en vecka!!??

 21. Emelie Kato (verifierad ägare)

  Så bra på alla sätt! Enkel mat som funkar för hela familjen. Och mycket mat! Behöver aldrig gå hungrig. Har fått massa stöd från Jelena som alltid återkopplar med sund feedback, och helt utan hets! Känns som Jelena är mån om att det ska vara en långsiktig förändring, något man kan leva med. Inte bara en diet man ska ”stå ut med” en kort period. Så glad att jag vågade ge henne en chans!

 22. Louice (verifierad ägare)

  Jelena gav mig nyckeln till att göra dom rätta valen! Så gott & så enkelt! Aldrig känts som ett schema utan mer som en stor hjälp på traven! Hennes bemötande får dessutom 10/10❤️

 23. Jenny Johansson (verifierad ägare)

  Jag har börjat köra denna vecka och är väldigt positiv än så länge. Jättebra schema som skiljer sig från andra jag testat på så sätt att det känns gjort för just mig och med ett tänk att det ska vara hållbart på sikt. Gillar också att inget är förbjudet men att man ska tänka på mängderna. Jag känner verkligen att jag har ätit mycket mat ändå men valt maten med omsorg och går inte runt hungrig vilket är superviktigt för mig. Tack!

 24. lydiafrykman

  Tack vare Jelena har jag fått en helt ny bild om kost, och hur jag ska äta för att ge min kropp det bästa möjliga! Ett stort plus var att hon anpassade mitt schema så bra efter mina (rätt kräsna) preferenser!

 25. Julia (verifierad ägare)

  Jelena har inte bara hjälpt mig med att komma närmare mitt mål utan hon har också hjälpt mig ändrat synsätt på mat, hälsa och vikt! Det behöver inte gå fort, vara jobbigt och man behöver verkligen inte gå runt och vara hungrig, hennes tänk är verkligen långsiktigt och hållbart. Peppen och feedbacken man får av henne får en verkligen att vilja fortsätta kämpa och jag är verkligen så glad att jag valde att köpa ett kostschema från just henne! Det märks att hon bryr sig och har så mycket vettiga och bra tankar. Rekommenderar verkligen att köpa ett kostschema av henne!

 26. Maria (verifierad ägare)

  Stor variation på alternativen av mat så att man alltid har mycket att välja på. Jättegod och mycket mat! Kan starkt rekommendera detta.

 27. Alicia

  Rekommenderar starkt ett kostschema från Jelena!!! Det bästa som hänt mig på länge! Det är stor variation och man kan koka ihop många olika måltider så man inte tröttnar på att äta samma! Sen Jelena i sig är helt underbar och bryr sig och peppar en!! Bästa bästa bästa <3

 28. Ottilia (verifierad ägare)

  Skulle STARKT rekommendera Jelena till den som vill gå på ett kostschema. Innan var jag lite stressad över att det skulle bli mycket nytt och att man skulle behöva lägga om vardagen helt, men asså NEJ. Inte det minsta. Allt har varit så enkelt och SÅ GOTT.

  Dessutom är Jelena så sjukt mån om sina klienter – hon svarar snabbt, peppar, tipsar och hjälper till med väldigt mycket bara via mailen.

  Är sjukt nöjd och skulle aldrig köpa ett kostschema från någon annan än Jelena! Verkligen världsbäst! <3

 29. Cecilia (verifierad ägare)

  Tvekade länge innan jag köpte detta schema då 6000 kr är mycket för många, men det är absolut min mest värda investering på länge! Schemat har många alternativ och det går jättebra att anpassa efter den kost man ätit tidigare, vilket gör att det inte blir så drastiska förändringar som gör att man inte orkar fortsätta. Jag har dessutom hittat massor av nya favorit-livsmedel och den kunskap om mat jag fått bär jag med mig hela livet 🙂 Det stämmer verkligen att man kan äta ALLT och fortfarande uppnå bra resultat! Ett stort, stort plus är att Jelena känns väldigt genuin och är grym på att peppa! <3

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…