Individanpassat kostschema m. uppföljning 6v

(26 customer reviews)

4 250,00 kr

Stänger den här tjänsten emellanåt pga. högt tryck.

 

Schemat är gjort just för dig och dina mål och din vardag, du kan själv välja vad du vill ha med/inte ha med i ditt kostschema. Perfekt för dig som vill ha support och stöd på vägen mot ditt mål.

 

 • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
 • Jag gör kostschemat utifrån ditt specifika mål, det kan vara viktnedgång, viktuppgång eller om man bara vill få en hälsosammare livsstil utan att gå ner i vikt.
 • Innehåller inte så mycket recept, är uppbyggt med kolhydrats & protein alternativ
 • Följer du mig på Instagram så kan du laga de flesta av mina recept jag delar där, på så sätt får du alltid nya fräscha recept du kan applicera på schemat
 • Du väljer själv hur många mål om dagen du vill ha
 • Uppföljning/resultat-analys 1 gång i veckan i 6 veckor, DU ansvarar att skicka din uppföljning till mig varje vecka 🙂
 • 1 ändring i kostschemat om det behövs
 • Direktkontakt med mig under 6 veckor
 • Din uppföljning börjar i direkt-anslutning till att du får ditt schema
 • För dig som behöver stöd och support under resans gång
 • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även se ditt schema i appen eller ladda in det själv. Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram 🙂 Appen kostar 50 kr att ladda ner.

OBS! Har du inga speciella kostpreferenser så kommer det individanpassade schemat påminna om det färdiga kostschemat “äter allt” – det du betalar för när du köper ett individanpassat kostschema är dels att jag skräddarsyr schemat för att det ska passa ditt specifika mål och din livsstil, dvs, så många mål om dagen du önskar, kanske är du ingen frukostmänniska och vill hellre äta mer på kvällen, och även kalorierna beräknas exakt efter just DITT kaloribehov , utifrån din fysiska aktivitet, vikt, ålder osv. Samt att jag finns tillgänglig för stöd och support under 6 veckor, det ingår dessutom 1 ändring i schemat vid behov.

Äter du ALLT och ditt mål är att gå ner i vikt, samt att du klarar att av köra på egen hand så kan du om du vill köpa ett färdigt kostschema istället! 🙂

Out of stock

Efter ditt köp av det individanpassade kostschemat kommer jag att kontakta dig per mail, där du då ska fylla i ett frågeformulär innan jag kan göra ditt schema 🙂

Håll utkik i skräpposten också om mailet hamnar där!

Weight 0.01 kg

26 reviews for Individanpassat kostschema m. uppföljning 6v

 1. Izabel Ebbesen

  Jag kan starkt rekommendera Jelenas individanpassade kostschema! Hon anpassar det helt och hållet efter dina mål och förutsättningar, samtidigt som du får många olika och roliga alternativ som håller motivationen uppe! Du kommer inte ångra dig!! 💪🏻

 2. Isabelle Hammerin Lans

  Väldigt bra schema!
  Jag har flera olika valmöjligheter vid varje mål vilket gör att jag själv kan välja om jag vill äta varierat eller samma varje dag.
  Gillar att det är enkelt att förstå och följa samt att jag slipper långa och krångliga recept 🙂

 3. Silvia

  Världens bästa kostschema!! Aldrig fått bättre resultat av något annat!

 4. Mikaela Andersson

  Rekommenderar Jelenas kostschema STARKT! Det är så enkelt att följa, ger helt otroliga resultat och det är KUL att dieta! Finner inga nackdelar med set och jag ÄLSKAR maten!!!

 5. Elise Andersson pousar

  Att få ett kostschema format efter mina allergier och mål hjälpte mig något enormt inför mitt bröllop. Jag var trött på att tänka själv och valde hellre snabbmat i all stress.

  Kostschemat gav mig oändligt med valmöjligheter som fick mig att må bra på insidan på alla sätt, jag har fått rutiner som kommer att följa med mig hela livet! Att dessutom få tillgång till det enorma stöd som Jelena och andra som köpt kostschemat har bara ökat motivationen! 😁 Jag kan verkligen säga att Jelena har hjälpt mig att få insikt för vad som är hälsosamt, att inte gå hungrig och känna sig fri inom ramarna av näringsrik kost! ❤

 6. Emma

  Detta kostschema var precis vad jag behövde för att få en kickstart på min hälsa! Redan efter ett par dagar kände jag mig piggare och mindre svullen. Att få möjlighet att ha ett kostschema utifrån mina behov och vad jag äter är guld! Rekommenderar STARKT 😍♥️

 7. Maria

  Jag har använt mig av väldigt många dieter men just detta är det ända som verkligen har visat såååå många resultat. Jag kan varmt rekommendera detta och se inte detta som bara en dieter utan se det även som är livsförändring där man mår betydligt bättre av samt något man verkligen kan fortsätta leva efter. Många bra recept som både är gott och väldigt enkla att följa. <3

 8. Brith

  Superbra!!

 9. Linda

  Grymt bra schema! Enkelt och lätt att följa. Redan efter ett par dagar kände jag att jag var piggare, orkade mer och hade en annan glädje på dagarna.

 10. Veronika Färestål

  Jelena är superproffsig, trevlig och tillmötesgående.
  Hennes kostschema är gott och enkelt att följa, ja ett realistiskt kostschema som är bra mat som man alltid kan äta, för att det är enkelt, gott och hälsosamt.
  Dessutom är hon väldigt tillgänglig för frågor och tips.
  Vill man gå på ett kostschema som inte är för strikt och inte känns som en diet så ska man definitivt testa detta. 😃👍🏻

 11. Johanna Persson (verified owner)

  Grymt resultat! Jag köpte mitt personliga kostschema för 3 veckor sedan och är SÅ NÖJD!! Jag äter 6 ggr per dag, vanlig enkel mat som hela familjen kan äta. Jag har inte varit hungrig och suget efter onyttigheter är borta. Det beror nog på att jag äter regelbundet och aldrig hinner få några “dippar”. Jag är ändå en sockerråtta av rang 😆 Jag kan verkligen rekommendera alla som känner att de är sugna på en nystart att prova!

 12. Minna

  Det finns få personer som Jelena, som genuint vill hjälpa dig och verkligen engagerar sig i din resa.
  Jag är så tacksam och glad att jag tog hjälp av just henne!
  Enkelt, gott och väldigt bra resultat!
  Rekommenderar 100 gånger om!!

 13. Madeleine

  Bästa bästa kostschemat .

  Fått va med och önska vad jag vill äta och det är ett enkelt och bra kostschema.
  Jelena finns alltid där och hjälper en , guld värd!

 14. Alejandra (verified owner)

  Jag är supernöjd med kostschemat! Det går verkligen att anpassa schemat efter det man tycker om att äta, vilket underlättar mycket för att inte bli sugen på annat.
  Perfekt för att kunna kombinera vanlig matlagning med lite snabbare mål när man har bråttom.
  Jelena är verkligen engagerad och riktigt trevlig!
  Slutresultatet blev 5 kg mindre på 5 veckor men för mig fortsätter det ännu längre tid och vissa av tipsen vid matlagning är något som jag kommer att fortsätta med helt framöver!

 15. Sandy Kayrouz

  Inte nog med att kostschemat verkligen funkar, är lätt att följa och MAN SER RESULTAT!! Som om det inte räckte, så är Jelena världens mysigaste människa med en fantastisk humor och ändlösa tips om allt mellan himmel och jord. Har skrattat så jag får magrutor och fått underbara tips angående spädbarn, livet och lite till. Världens bästa coach helt enkelt! Skulle varmt rekommendera hennes kostschema till alla jag känner som vill få en sundare livsstil.

 16. Sofie

  Jelena är superduktig och supertrevlig, så bra och enkelt kostschema, inga konstiga recept,man känner snabbt att kroppen ändras.
  Så skönt att få rutin på maten, hade inte klarat det utan henne! Kan verkligen rekommendera henne!
  Det bästa jag gjort💕

 17. Anna

  Jelena,Jelena min kära vän! ❤
  Jag har testat många olika dieter och scheman men aldrig varit så nöjd som jag är nu. Jag har hittat hem. Att äta bra och få må bra i både kropp och psyke är SÅ otroligt viktigt för mig för att det ska vara hållbart i längden. Jag vill hitta en livsstil som funkar för mig och det har jag gjort nu…tack snälla för allt!! Du är fantastisk, kärleksfull,peppande ,stöttande och vet hur det är att ha levt med ätstörningar och all press utifrån och kan förstå på ett annat sätt ❤❤❤ sluta aldrig att vara du 🥰

 18. Daniela Nattsén (verified owner)

  Jelena är fantastisk! Serviceinriktad, snabb på att svara, trevlig och extremt kunnig. Med en ätstörning i bagaget har det varit svårt att hitta balans när det var dags att införa träning i mitt liv igen, men mitt kostschema har verkligen gjort sitt jobb. Recepten är enkla, roliga goda och det är enkelt att dubbla så att man får matlådor. Jelena har helt enkelt fått mig att ändra inställning till kost och träning – det ska vara GOTT och KUL! Rekommenderar henne alla dagar i veckan. En fantastisk människa som är väldigt påläst och duktig på det hon gör helt enkelt!!!

 19. Nadia (verified owner)

  Bästa, underbara och finaste Jelena!
  Den här tjejen dök upp som ett förslag på Instagram, jag valde att följa för att jag SÅ LÄNGE sökt hjälp med kosten! Som många andra söker jag inspiration via sociala medier. Jelenas flöde bestod av bilder på pasta, bröd och annan ”olaglig” mat som jag så länge hållit mig från!
  Tänktw ”det här är ju sånt man äter om man tränar varje dag?”
  Jag valde ändå att köpa ett individanpassat kostschema med målet i sikte- jag skulle en gång för alla lyckas gå ner 7 kilo. Jag var inställd på att gå hungrig- för det är ju så man bantar?
  Jelenas schema kom och jag fick en chock! Skulle JAG äta pasta? och grädde, ost mm?? När jag väl började åtjag mer än jag någonsin gjort- oftare än jag någonsin gjort och Jelena fick många meddelanden från en orolig Nadia haha… hon sa att jag skulle fortsätta vilket jag ännu gör. 4 veckor in på schemat och jag har tappat 4 kilo. Det är dock bara ett plus- energin jag har nu och styrkan jag har i kroppen av att äta rätt ÄR ALLT! Rekommenderar Jelena till ALLA!

  Tack bästa Jelena ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 20. Annelie (verified owner)

  Supernöjd! Man får verkligen äta sig mätt av en god och varierad kost!! Tappat 3,4kg på en vecka!!💪😊

 21. Emelie Kato (verified owner)

  Så bra på alla sätt! Enkel mat som funkar för hela familjen. Och mycket mat! Behöver aldrig gå hungrig. Har fått massa stöd från Jelena som alltid återkopplar med sund feedback, och helt utan hets! Känns som Jelena är mån om att det ska vara en långsiktig förändring, något man kan leva med. Inte bara en diet man ska ”stå ut med” en kort period. Så glad att jag vågade ge henne en chans!

 22. Louice (verified owner)

  Jelena gav mig nyckeln till att göra dom rätta valen! Så gott & så enkelt! Aldrig känts som ett schema utan mer som en stor hjälp på traven! Hennes bemötande får dessutom 10/10❤️

 23. Jenny Johansson (verified owner)

  Jag har börjat köra denna vecka och är väldigt positiv än så länge. Jättebra schema som skiljer sig från andra jag testat på så sätt att det känns gjort för just mig och med ett tänk att det ska vara hållbart på sikt. Gillar också att inget är förbjudet men att man ska tänka på mängderna. Jag känner verkligen att jag har ätit mycket mat ändå men valt maten med omsorg och går inte runt hungrig vilket är superviktigt för mig. Tack!

 24. lydiafrykman

  Tack vare Jelena har jag fått en helt ny bild om kost, och hur jag ska äta för att ge min kropp det bästa möjliga! Ett stort plus var att hon anpassade mitt schema så bra efter mina (rätt kräsna) preferenser!

 25. Julia (verified owner)

  Jelena har inte bara hjälpt mig med att komma närmare mitt mål utan hon har också hjälpt mig ändrat synsätt på mat, hälsa och vikt! Det behöver inte gå fort, vara jobbigt och man behöver verkligen inte gå runt och vara hungrig, hennes tänk är verkligen långsiktigt och hållbart. Peppen och feedbacken man får av henne får en verkligen att vilja fortsätta kämpa och jag är verkligen så glad att jag valde att köpa ett kostschema från just henne! Det märks att hon bryr sig och har så mycket vettiga och bra tankar. Rekommenderar verkligen att köpa ett kostschema av henne!

 26. Maria (verified owner)

  Stor variation på alternativen av mat så att man alltid har mycket att välja på. Jättegod och mycket mat! Kan starkt rekommendera detta.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…