Individanpassat kostschema utan uppföljning

(1 kundrecension)

2 500,00 kr

PGA. HÖGT TRYCK SÅ KAN LEVERANSTIDEN TA UPP TILL 2 v. (Men vanligtvis 1 v)

 

Kalorierna är anpassade just för dig och dina mål, sen är schemat anpassat efter dig och din vardag, du kan själv välja vad du vill ha med/inte ha med i ditt kostschema.

 

  • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
  • NOTERA ATT detta kostschema är utan uppföljning, vilket innebär att du inte kan höra av dig till mig med frågor eller önskemål om ändringar eller tips på alternativa livsmedel. Jag gör ett schema utifrån dina önskemål, vid behov korrigerar jag kalorimängden men jag ändrar då inga ingredienser. Om du vet med dig att du kommer behöva stöttning så bör du köpa schemat med uppföljning. Jag får just nu så mycket frågor från kunder som köpt detta schema utan uppföljning, att jag nu måste dra en skarp gräns.
  • Jag gör kostschemat utifrån ditt specifika mål, det kan vara viktnedgång, viktuppgång eller om man bara vill få en hälsosammare livsstil utan att gå ner i vikt.
  • Enkelt att följa, inga långa recept
  • Du kan laga recepten som finns på min instagram tillsammans med ditt kostschema
  • Du väljer själv hur många mål om dagen du vill ha
  • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även se ditt schema i appen eller ladda in det själv. Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram 🙂 Appen kostar 50 kr att ladda ner.

OBS! Har du inga speciella kostpreferenser så kommer det individanpassade schemat påminna om det färdiga kostschemat “äter allt” – det du betalar för när du köper ett individanpassat kostschema är dels att jag skräddarsyr schemat för att det ska passa ditt specifika mål och din livsstil, dvs, så många mål om dagen du önskar, kanske är du ingen frukostmänniska och vill hellre äta mer på kvällen, och även kalorierna beräknas exakt efter just DITT kaloribehov , utifrån din fysiska aktivitet, vikt, ålder osv. 

Äter du ALLT och ditt mål är att gå ner i vikt, samt att du klarar att av köra på egen hand så kan du om du vill köpa ett färdigt kostschema istället! 🙂

Tillgänglighet: I lager

Efter ditt köp av det individanpassade kostschemat kommer jag att kontakta dig per mail, där du då ska fylla i ett frågeformulär innan jag kan göra ditt schema 🙂 På grund av många beställningar kan det dröja ca 1 vecka innan schemat är klart, från att jag fått tillbaka frågeforumläret från dig!

Håll utkik i skräpposten också om mailet hamnar där!

Vikt 0.01 kg

1 recension av Individanpassat kostschema utan uppföljning

  1. Rebecca

    detta kostschema har fått mig att äntligen börja älska mig själv, man får en helt annan syn på mat och jag tappade alla ångestkänslor kopplade till detta efter att jag hittade Jelena. Själva schemat är hur bra som helst, massa av olika alternativ och förslag och skylla man undra nått så skriver man vara till Jelena och får svara direkt, hon är så himla mån om en och det märks att hon faktiskt bryr sig och tar sitt jobb på största allvar. Jag har provat många olika dieter och försökt utesluta specifika produkter så som pasta och bröd men det är inte det de handlar om utan det är kaloriunderskottet som räknas. Så detta schemat är en sån bra start, det får dig att ändra till en så mycket bättre livstil och ser verkligen inte varför man skulle tveka på att köpa ett, mitt bästa beslut här i livet!

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…