Individanpassat kostschema - ALLÄTARE VIKTNEDGÅNG

(7 kundrecensioner)

2 000,00 kr

Schemat är gjort just för dig, dina mål och din vardag! Du får helt enkelt det bästa schemat för just DINA förutsättningar.

 

 • Rullande kostschema med många alternativ så att du inte ska bli för låst vid kosten.
 • Jag gör kostschemat utifrån ditt specifika mål, det kan vara viktnedgång, viktuppgång eller om man bara vill få en hälsosammare livsstil utan att gå ner i vikt.
 • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla mått på protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
 • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med mått på kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider, för att inte bli för låst i vardagen
 • Vill du ha recept att använda tillsammans med schemat så kan du ladda ner min app, många av dem recepten går att applicera i schemat
 • Du väljer själv hur många mål om dagen du vill ha
 • 1 ändring i kostschemat om det behövs
 • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt, men är ett bra komplement till kostschemat! Där kan du logga din utveckling i vikt, mått och bilder, du kan ladda in ditt kostschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Soul Food – recept i App store/Google play.

Tillgänglighet: I lager

Efter ditt köp av det individanpassade kostschemat kommer jag att kontakta dig via mail, då kommer du få ett frågeformulär som du ska fylla i!

Håll utkik i skräpposten också om mailet hamnar där!

Vikt 0.01 kg

7 recensioner av Individanpassat kostschema – ALLÄTARE VIKTNEDGÅNG

 1. Rebecca

  detta kostschema har fått mig att äntligen börja älska mig själv, man får en helt annan syn på mat och jag tappade alla ångestkänslor kopplade till detta efter att jag hittade Jelena. Själva schemat är hur bra som helst, massa av olika alternativ och förslag och skylla man undra nått så skriver man vara till Jelena och får svara direkt, hon är så himla mån om en och det märks att hon faktiskt bryr sig och tar sitt jobb på största allvar. Jag har provat många olika dieter och försökt utesluta specifika produkter så som pasta och bröd men det är inte det de handlar om utan det är kaloriunderskottet som räknas. Så detta schemat är en sån bra start, det får dig att ändra till en så mycket bättre livstil och ser verkligen inte varför man skulle tveka på att köpa ett, mitt bästa beslut här i livet!

 2. Ariel (verifierad ägare)

  Bästa kostschemat jag testat. Så enkelt och MAN BLIR MÄTT! 😀 Det har gjort matlagningen mycket roligare!

 3. Zophie (verifierad ägare)

  Bästa kostschenam, det är hållbart och man får fortfarande njuta av god mat. Inte som andra kostschema jag köpt där man ska leva på kyckling, ris och kvarg. Som inte håller i längden.

 4. Fia Andersson

  Har bara gått på schemat i en vecka nu men känner genast resultat med en mindre svullen mage och älskar känslan av att äta rätt men samtidigt inte begränsat!!

 5. Theres Johansson (verifierad ägare)

  Efter detta kostschema förändrades min syn på mat och vad och hur man kan äta för att må bra, den har även hjälpt mig med min dolda “sjukdom” att acceptera att man kan äta och unna sig utan att behöva må dåligt. Jag har alltid kostschemat som en grund i tänket. Att gå på kostschema innebär inte alltid att behöva gå ner i vikt utan att bli nöjd med sig själv. Så oavsett mål man har så absolut ett kostschema kan vara bra för många olika saker beroende på vart i livet man befinner sig. Super nöjd och kna varmt rekommendera det!

 6. Nicole (verifierad ägare)

  Detta är verkligen något alla borde investera i. Fått en helt nytt tänk gällande mat och håller mig mätt hela dagen. Har hållit på i 2 veckor nu och börjar komma in det mer och mer.

 7. Serri

  Min mage/tarmar har inte mått bra på flera år och jag mådde alltid dåligt av mina tidigare kostschemam, förstod inte varför saker aldrig hände. Uppsvullen tarm o mage, ont i kroppen, fysisk o psykisk. Visade sig va infektion i tarmen. Jag fick träffa en dietist och började äta enligt FODMAP, men jag behövde ett kostschema som jag kunde följa. Hittade Jelena via en vän och hon hjälpte mig att fixa ett schema efter FODMAP. Men jag mådde dåligt ändå, stressat mig för att gå ner i vikt snabbt, hoppat över måltider osv. Jag valde att ta paus från allt, kosten och träningen, jag tillät mig att då må dåligt.

  Nu efter en lång tid är jag inne i min 5e vecka med Jelenas kostschema och träningen, det är okej att saker kan ta tid, genom att se Jelenas olika publicerade inlägg insåg jag att hälsan är så viktigare, jag mår så mycket bättre idag. Du är grym Jelena❤ min syn på mat, träning och min kropp har förändrats. Tack så mycket!

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…