Individanpassat kostschema utan uppföljning

(7 customer reviews)

3 000,00 kr

Kalorierna är anpassade just för dig och dina mål, sen är schemat anpassat efter dig och din vardag, du kan själv välja vad du vill ha med/inte ha med i ditt kostschema.

 

 • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
 • NOTERA ATT detta kostschema är utan uppföljning, vilket innebär att du inte kan höra av dig till mig med frågor eller önskemål om ändringar eller tips på alternativa livsmedel. Jag gör ett schema utifrån dina önskemål, vid behov korrigerar jag kalorimängden men jag ändrar då inga ingredienser. Om du vet med dig att du kommer behöva stöttning så bör du köpa schemat med uppföljning. Jag får just nu så mycket frågor från kunder som köpt detta schema utan uppföljning, att jag nu måste dra en skarp gräns.
 • Jag gör kostschemat utifrån ditt specifika mål, det kan vara viktnedgång, viktuppgång eller om man bara vill få en hälsosammare livsstil utan att gå ner i vikt.
 • Enkelt att följa, inga långa recept
 • Du kan laga recepten som finns på min instagram tillsammans med ditt kostschema
 • Du väljer själv hur många mål om dagen du vill ha
 • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även ladda in ditt schema i appen för att ha det lättillgängligt! Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram Appen kostar 65 kr att ladda ner på Google play och 59kr på App store!

OBS! Har du inga speciella kostpreferenser så kommer det individanpassade schemat påminna om det färdiga kostschemat “äter allt” – det du betalar för när du köper ett individanpassat kostschema är dels att jag skräddarsyr schemat för att det ska passa ditt specifika mål och din livsstil, dvs, så många mål om dagen du önskar, kanske är du ingen frukostmänniska och vill hellre äta mer på kvällen, och även kalorierna beräknas exakt efter just DITT kaloribehov , utifrån din fysiska aktivitet, vikt, ålder osv. 

Äter du ALLT och ditt mål är att gå ner i vikt, samt att du klarar att av köra på egen hand så kan du om du vill köpa ett färdigt kostschema istället! 🙂

Availability: Only 1 left in stock

Efter ditt köp av det individanpassade kostschemat kommer jag att kontakta dig per mail inom 48H, där du då ska fylla i ett frågeformulär innan jag kan göra ditt schema 🙂

Håll utkik i skräpposten också om mailet hamnar där!

Weight 0.01 kg

7 reviews for Individanpassat kostschema utan uppföljning

 1. Rebecca

  detta kostschema har fått mig att äntligen börja älska mig själv, man får en helt annan syn på mat och jag tappade alla ångestkänslor kopplade till detta efter att jag hittade Jelena. Själva schemat är hur bra som helst, massa av olika alternativ och förslag och skylla man undra nått så skriver man vara till Jelena och får svara direkt, hon är så himla mån om en och det märks att hon faktiskt bryr sig och tar sitt jobb på största allvar. Jag har provat många olika dieter och försökt utesluta specifika produkter så som pasta och bröd men det är inte det de handlar om utan det är kaloriunderskottet som räknas. Så detta schemat är en sån bra start, det får dig att ändra till en så mycket bättre livstil och ser verkligen inte varför man skulle tveka på att köpa ett, mitt bästa beslut här i livet!

 2. Ariel (verified owner)

  Bästa kostschemat jag testat. Så enkelt och MAN BLIR MÄTT! 😀 Det har gjort matlagningen mycket roligare!

 3. Zophie (verified owner)

  Bästa kostschenam, det är hållbart och man får fortfarande njuta av god mat. Inte som andra kostschema jag köpt där man ska leva på kyckling, ris och kvarg. Som inte håller i längden.

 4. Fia Andersson

  Har bara gått på schemat i en vecka nu men känner genast resultat med en mindre svullen mage och älskar känslan av att äta rätt men samtidigt inte begränsat!!

 5. Theres Johansson (verified owner)

  Efter detta kostschema förändrades min syn på mat och vad och hur man kan äta för att må bra, den har även hjälpt mig med min dolda “sjukdom” att acceptera att man kan äta och unna sig utan att behöva må dåligt. Jag har alltid kostschemat som en grund i tänket. Att gå på kostschema innebär inte alltid att behöva gå ner i vikt utan att bli nöjd med sig själv. Så oavsett mål man har så absolut ett kostschema kan vara bra för många olika saker beroende på vart i livet man befinner sig. Super nöjd och kna varmt rekommendera det!

 6. Nicole (verified owner)

  Detta är verkligen något alla borde investera i. Fått en helt nytt tänk gällande mat och håller mig mätt hela dagen. Har hållit på i 2 veckor nu och börjar komma in det mer och mer.

 7. Serri

  Min mage/tarmar har inte mått bra på flera år och jag mådde alltid dåligt av mina tidigare kostschemam, förstod inte varför saker aldrig hände. Uppsvullen tarm o mage, ont i kroppen, fysisk o psykisk. Visade sig va infektion i tarmen. Jag fick träffa en dietist och började äta enligt FODMAP, men jag behövde ett kostschema som jag kunde följa. Hittade Jelena via en vän och hon hjälpte mig att fixa ett schema efter FODMAP. Men jag mådde dåligt ändå, stressat mig för att gå ner i vikt snabbt, hoppat över måltider osv. Jag valde att ta paus från allt, kosten och träningen, jag tillät mig att då må dåligt.

  Nu efter en lång tid är jag inne i min 5e vecka med Jelenas kostschema och träningen, det är okej att saker kan ta tid, genom att se Jelenas olika publicerade inlägg insåg jag att hälsan är så viktigare, jag mår så mycket bättre idag. Du är grym Jelena❤ min syn på mat, träning och min kropp har förändrats. Tack så mycket!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…