Kostschema för viktnedgång - Kvinna, äter allt, 3 mål/dag + Veg

1 000,00 kr

Kalorierna skiljer sig inte från kostschemat 6 mål/dag, utan detta är lika mycket kalorier men 3 STORA mål istället för 6 mindre mål! Dvs. tanken är att man inte äter mellanmål under dagen.

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt, dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur, mejeriprodukter och vegetariskt!

Kostschemat är ett rullande kostschema med frukost, lunch och middag. Du väljer själv hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

  • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
  • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla mått på protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
  • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med mått på kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider, för att inte bli för låst i vardagen
  • Vill du ha recept att använda tillsammans med schemat så kan du ladda ner min app, många av dem recepten går att applicera i schemat
  • För dig som vill gå ner i vikt
  • 3 stora mål per dag. Inga mellanmål!
  • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
  • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt, men är ett bra komplement till kostschemat! Där kan du logga din utveckling i vikt, mått och bilder, du kan ladda in ditt kostschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Jelena Meacham i App store/Google play.

NÄR DU KÖPT PRODUKTEN FÅR DU ETT BEKRÄFTELSE-MAIL, DÄR FINNS DITT SCHEMA ATT LADDA NED. VAR NOGA MED ATT SKRIVA RÄTT MAIL.

Clear

 

 

Weight 0.01 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kostschema för viktnedgång – Kvinna, äter allt, 3 mål/dag + Veg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…