Kostschema för viktnedgång - Kvinna, Äter allt + Veg, 6 mål/dag

(9 customer reviews)

1 000,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt och gärna vill ha vegetariska alternativ också, så du äter dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur, mejeriprodukter OCH vegetariskt, så det är maxat med lunch och middagsalternativ!

Kostschemat är ett rullande kostschema med frukost, lunch och middag. Du väljer själv hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

  • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
  • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla mått på protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
  • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med mått på kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider, för att inte bli för låst i vardagen
  • Vill du ha recept att använda tillsammans med schemat så kan du ladda ner min app, många av dem recepten går att applicera i schemat
  • För dig som vill gå ner i vikt
  • 6 mål per dag, varav 3 är mellanmål
  • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
  • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt, men är ett bra komplement till kostschemat! Där kan du logga din utveckling i vikt, mått och bilder, du kan ladda in ditt kostschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Jelena Meacham i App store/Google play.

NÄR DU KÖPT PRODUKTEN FÅR DU ETT BEKRÄFTELSEMAIL, DÄR FINNS DITT SCHEMA ATT LADDA NED. VAR NOGA MED ATT SKRIVA RÄTT MAIL.

SKU N/A Categories ,
Clear

 

 

Weight 0.01 kg

9 reviews for Kostschema för viktnedgång – Kvinna, Äter allt + Veg, 6 mål/dag

 1. Chasmine Hellström (verified owner)

  Många alternativ och det är lätt att förstå hur en kan mixa och matcha. Rekommenderar verkligen.

 2. Malin

  Jag är så himla nöjd med detta kostschema! Det finns så mycket olika alternativ att välja på och ett stort plus är att man själv väljer hur man vill kombinera sina måltider. Jag är som sagt så nöjd, man behöver aldrig gå och känna sig hungrig, man går ner i vikt, man tröttnar inte på maten då det finns så mycket att välja på. Allt toppen enligt mig.

 3. Sara (verified owner)

  Jättebra alternativ! Tydligt och enkelt!

 4. Ida (verified owner)

  Har testat flera olika kost och träningsscheman genom åren, men detta är verkligen en favorit då hela familjen kan äta samma mat. Lätt att följa, GODA maträtter och många alternativ. Framförallt blir man mätt medan man äter hälsosamt.

 5. Cecilia (verified owner)

  Tydligt och många alternativ, bra att man kan blanda och välja själv.

 6. Malin (verified owner)

  Helt magiskt schema med vanlig mat. Från en som testat många och haft en skev syn på mat tidigare. Allt jag kan säga är tack<3

 7. Helena (verified owner)

  Lättöverskådlig, inget krångel och vanlig mat. Rekommenderar!

 8. Susanne Lennartsson (verified owner)

  Smidigt att själv kunna kombinera råvaror på olika sätt 🙂 bra med alternativ med både större och mindre volym till mellanmålen.

 9. Elvira Ranweg (verified owner)

  Ett kostschema som är mycket lätt att följa, och ger gott om olika alternativ för samtliga mål. I schemat märker man tydligt att Jelena tar hänsyn till att man inte alltid orkar laga mat utan ibland behöver enkla och snabba lösningar! Rekommenderar detta till alla som vill gå ner i vikt utan att svälta eller ha några förbud

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *