Kostschema för viktnedgång - Kvinna, Äter allt + Veg, 6 mål/dag

(9 customer reviews)

1 000,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt och gärna vill ha vegetariska alternativ också, så du äter dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur, mejeriprodukter OCH vegetariskt, så det är maxat med lunch och middagsalternativ!

Kostschemat är ett rullande kostschema med flera olika alternativ till frukost, mellanmål, lunch och middag. Du väljer hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrats & protein alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

 • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
 • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
 • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider. För att inte bli för låst.
 • Följer du mig på Instagram så kan du laga de flesta av mina recept jag delar där, på så sätt får du alltid nya fräscha recept du kan applicera på schemat
 • MAXAT med lunch & middags alternativ
 • För dig som vill gå ner i vikt
 • 6 mål per dag
 • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
 • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även ladda in ditt schema i appen för att ha det lättillgängligt! Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram 🙂 Appen kostar 65 kr att ladda ner på Google play och 59kr på App store!

NÄR DU KÖPT DIN PRODUKT KOMMER DEN FINNAS ATT LADDA NER PÅ DITT KONTO PÅ HEMSIDAN!

SKU N/A Categories ,
Clear

 

 

Weight 0.01 kg

9 reviews for Kostschema för viktnedgång – Kvinna, Äter allt + Veg, 6 mål/dag

 1. Chasmine Hellström (verified owner)

  Många alternativ och det är lätt att förstå hur en kan mixa och matcha. Rekommenderar verkligen.

 2. Malin

  Jag är så himla nöjd med detta kostschema! Det finns så mycket olika alternativ att välja på och ett stort plus är att man själv väljer hur man vill kombinera sina måltider. Jag är som sagt så nöjd, man behöver aldrig gå och känna sig hungrig, man går ner i vikt, man tröttnar inte på maten då det finns så mycket att välja på. Allt toppen enligt mig.

 3. Sara (verified owner)

  Jättebra alternativ! Tydligt och enkelt!

 4. Ida (verified owner)

  Har testat flera olika kost och träningsscheman genom åren, men detta är verkligen en favorit då hela familjen kan äta samma mat. Lätt att följa, GODA maträtter och många alternativ. Framförallt blir man mätt medan man äter hälsosamt.

 5. Cecilia (verified owner)

  Tydligt och många alternativ, bra att man kan blanda och välja själv.

 6. Malin (verified owner)

  Helt magiskt schema med vanlig mat. Från en som testat många och haft en skev syn på mat tidigare. Allt jag kan säga är tack<3

 7. Helena (verified owner)

  Lättöverskådlig, inget krångel och vanlig mat. Rekommenderar!

 8. Susanne Lennartsson (verified owner)

  Smidigt att själv kunna kombinera råvaror på olika sätt 🙂 bra med alternativ med både större och mindre volym till mellanmålen.

 9. Elvira Ranweg (verified owner)

  Ett kostschema som är mycket lätt att följa, och ger gott om olika alternativ för samtliga mål. I schemat märker man tydligt att Jelena tar hänsyn till att man inte alltid orkar laga mat utan ibland behöver enkla och snabba lösningar! Rekommenderar detta till alla som vill gå ner i vikt utan att svälta eller ha några förbud

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *