Sale!

Kostschema för viktnedgång - Man, äter allt, 6 mål/dag

(3 customer reviews)

800,00 kr 600,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt, dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur och mejeriprodukter. Det här kostschemat är gjort för viktnedgång. Vill du gå upp i vikt/bygga muskler så passar ett individanpassat kostschema bättre!

Kostschemat är ett rullande kostschema med flera olika alternativ till frukost, mellanmål, lunch och middag. Du väljer hur du ”bygger” ihop din måltid utifrån alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

  • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
  • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
  • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider. För att inte bli för låst.
  • Följer du mig på Instagram så kan du laga de flesta av mina recept jag delar där, på så sätt får du alltid nya fräscha recept du kan applicera på schemat
  • MAXAT med lunch & middags alternativ
  • För dig som vill gå ner i vikt
  • 6 mål per dag
  • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
  • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även ladda in ditt schema i appen för att ha det lättillgängligt! Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram 🙂 Appen kostar 65 kr att ladda ner på Google play och 59kr på App store!

   

  NÄR DU KÖPT DIN PRODUKT KOMMER DEN FINNAS ATT LADDA NER PÅ DITT KONTO PÅ HEMSIDAN/APPEN.

Clear

 

 

Weight 0.01 kg

3 reviews for Kostschema för viktnedgång – Man, äter allt, 6 mål/dag

 1. Dennis Salminen

  Enkelt och lätt att genomföra. Goda måltider! Super bra helt enkelt ???

 2. Rikard Svensson (verified owner)

  Många alternativ och enkelt att följa. Bra att sista målet är runt 20 så man håller sig mätt hela dagen/kvällen. Rekommenderas verkligen!

 3. Kristoffer (verified owner)

  Kostschemat är toppen! Enkelt att följa. Skönt att slippa räkna kalorier själv och istället ha ett färdigt upplägg. Mycket god mat och generösa mellanmål. Bra med kvällsfika som gör att man slipper sitta på kvällen och känna sug efter nåt. Det här kostschemat är det första som har funkat bra för mig och jag har gått ner 8,5 kg på 4 veckor. Jelena har också varit väldigt hjälpsam och svarat bra på frågor när man undrat något. Vill man gå ner i vikt och slippa diverse dieter är detta kostschema verkligen att rekommendera.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *