PARPAKET - 2 individanpassade kostscheman m. uppföljning 6 v

(2 customer reviews)

10 000,00 kr

Parpaket innebär att ni är 2 som köper varsitt individanpassat kostschema med uppföljning. Perfekt för ett par/en familj som vill köra tillsammans för att peppa och stötta varandra. 

 

Schemat är gjort just för dig och dina mål och din vardag, du kan själv välja vad du vill ha med/inte ha med i ditt kostschema. Perfekt för dig som vill ha support och stöd på vägen mot ditt mål.

 

 • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
 • Jag gör kostschemat utifrån ditt specifika mål, det kan vara viktnedgång, viktuppgång eller om man bara vill få en hälsosammare livsstil utan att gå ner i vikt.
 • Enkelt att följa, inga långa recept
 • Du kan laga recepten som finns på min instagram tillsammans med ditt kostschema
 • Du väljer själv hur många mål om dagen du vill ha
 • Uppföljning/resultat-analys 1 gång i veckan i 6 veckor, NI ansvarar att skicka in uppföljningen till mig varje vecka 🙂
 • 1 ändring i kostschemat om det behövs
 • Direktkontakt med mig under 6 veckor
 • För dig som behöver stöd och support under resans gång
 • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även ladda in ditt schema i appen för att ha det lättillgängligt! Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram Appen kostar 65 kr att ladda ner på Google play och 59kr på App store!

OBS! Har du inga speciella kostpreferenser så kommer det individanpassade schemat påminna om det färdiga kostschemat “äter allt” – det du betalar för när du köper ett individanpassat kostschema är dels att jag skräddarsyr schemat för att det ska passa din livsstil och även kalorierna exakt efter just DITT kaloribehov , utifrån din fysiska aktivitet, vikt, ålder osv. Samt att jag finns tillgänglig för stöd och support under 6 veckor, det ingår dessutom 1 ändring i schemat vid behov.

Äter du ALLT och ditt mål är att gå ner i vikt, samt att du klarar att av köra på egen hand så kan du om du vill köpa ett färdigt kostschema istället! 🙂

Efter ditt köp av det individanpassade kostschemat kommer jag att kontakta dig per mail, där du då ska fylla i ett frågeformulär innan jag kan göra ditt schema 🙂 På grund av många beställningar kan det dröja ca 1-1,5 vecka innan schemat är klart, från att jag fått tillbaka frågeformuläret från dig!

Håll utkik i skräpposten också om mailet hamnar där!

Weight 0.01 kg

2 reviews for PARPAKET – 2 individanpassade kostscheman m. uppföljning 6 v

 1. Catarina Göranson

  Bästa kostschemat! Och att dessutom göra det tillsammans har varit toppen! Vi äter bra utan att det ens är jobbigt eftersom det inte är någon diet utan ett sunt tänk och en bra livsstil. Jelena har funnits där för oss hela tiden och peppat och hejat på oss. Vi har gått ner de där extrakilona vi ville bli av med och minskat våra midjemått. Vi har mycket mer energi och sover bättre. Detta måste ni prova!

 2. Charlotte (verified owner)

  Älskar kostschemat vi har fått, allt blir dessutom mycket lättare när man gör det tillsammans! Det är anpassat till var och en men hon har gjort så man inte behöver laga olika rätter, väldigt skönt. Fått en ny livsstil istället för en diet vilket gör att jag känner att jag kommer kunna följa det länge istället för att tröttna eller äta alldeles för lite. Vi har fått mycket pepp under tiden och uppföljning, har kunnat fråga mycket under tiden. Rekommenderar absolut kostschemat!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…