PARPAKET - 2 individanpassade kostscheman m. uppföljning 6 v

(2 customer reviews)

12 000,00 kr

Parpaket innebär att ni är 2 som köper varsitt individanpassat kostschema med uppföljning. Perfekt för ett par som vill köra tillsammans för att peppa och stötta varandra. 

 

Schemat är gjort just för er, era individa mål och er vardag, ni kan själva välja vad ni vill ha med/inte ha med i era kostscheman. Perfekt för er som vill ha support och stöd på vägen mot ert mål.

 

 • Rullande kostschema med många alternativ så att ni inte ska bli för låsta vid kosten.
 • Jag gör kostschemat utifrån era individa specifika mål, det kan vara viktnedgång, viktuppgång eller om man bara vill få en hälsosammare livsstil utan att gå ner i vikt.
 • Ni bygger ihop era egna måltider utifrån alla mått på protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
 • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med mått på kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider, för att inte bli för låst i vardagen
 • Vill ni ha recept att använda tillsammans med schemat så kan ni ladda ner min app, många av dem recepten går att applicera i schemat
 • Ni väljer själv hur många mål om dagen ni vill ha
 • Uppföljning/resultat-analys 1 gång i veckan i 6 veckor, NI ansvarar att skicka din uppföljning till mig varje vecka 🙂
 • 1 ändring i kostschemat om det behövs
 • Direktkontakt med mig under 6 veckor
 • Er uppföljning börjar i direkt-anslutning till att ni får era scheman
 • För er som behöver stöd och support under resans gång
 • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt, men är ett bra komplement till kostschemat! Där kan ni logga er utveckling i vikt, mått och bilder, ni kan ladda in erat kostschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Jelena Meacham i App store/Google play.

Availability: Only 1 left in stock

Efter ert köp av det individanpassade kostschemat kommer jag att kontakta er på den mail ni angivit, då kommer ni få ett frågeformulär där ni fyller i ett varsitt!

Håll utkik i skräpposten också om mailet hamnar där!

Weight 0.01 kg

2 reviews for PARPAKET – 2 individanpassade kostscheman m. uppföljning 6 v

 1. Catarina Göranson

  Bästa kostschemat! Och att dessutom göra det tillsammans har varit toppen! Vi äter bra utan att det ens är jobbigt eftersom det inte är någon diet utan ett sunt tänk och en bra livsstil. Jelena har funnits där för oss hela tiden och peppat och hejat på oss. Vi har gått ner de där extrakilona vi ville bli av med och minskat våra midjemått. Vi har mycket mer energi och sover bättre. Detta måste ni prova!

 2. Charlotte (verified owner)

  Älskar kostschemat vi har fått, allt blir dessutom mycket lättare när man gör det tillsammans! Det är anpassat till var och en men hon har gjort så man inte behöver laga olika rätter, väldigt skönt. Fått en ny livsstil istället för en diet vilket gör att jag känner att jag kommer kunna följa det länge istället för att tröttna eller äta alldeles för lite. Vi har fått mycket pepp under tiden och uppföljning, har kunnat fråga mycket under tiden. Rekommenderar absolut kostschemat!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…