Kostschema för viktnedgång - Kvinna, Veg, fisk + kyckling 6 mål/dag

(1 customer review)

800,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter vegetariskt (dvs. veg + ägg & mejeriprodukter), fisk och kyckling OBS. innehåller mycket sojaprodukter och olika kycklingvarianter, så som kycklingkorv osv.

Kostschemat är ett rullande kostschema med frukost, lunch och middag. Du väljer själv hur du ”bygger” ihop din lunch & middag utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

  • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
  • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla mått på protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
  • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med mått på kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider, för att inte bli för låst i vardagen
  • Vill du ha recept att använda tillsammans med schemat så kan du ladda ner min app, många av dem recepten går att applicera i schemat
  • För dig som vill gå ner i vikt
  • 6 mål per dag, varav 3 är mellanmål
  • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
  • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt, men är ett bra komplement till kostschemat! Där kan du logga din utveckling i vikt, mått och bilder, du kan ladda in ditt kostschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Jelena Meacham i App store/Google play.

NÄR DU KÖPT PRODUKTEN FÅR DU ETT BEKRÄFTELSE-MAIL, DÄR FINNS DITT SCHEMA ATT LADDA NED. VAR NOGA MED ATT SKRIVA RÄTT MAIL.

SKU 1-1-1-1 Category
Clear
Weight 0.01 kg

1 review for Kostschema för viktnedgång – Kvinna, Veg, fisk + kyckling 6 mål/dag

 1. Isabell (verified owner)

  Kostschemat är enkelt att följa och innehåller otroligt många alternativ till lunch och middag! Är så nöjd med resultatet och rekommenderar Jelenas kostscheman till alla!!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *