Färdigt kostschema kvinna - för dig som äter allt (6 mål om dagen)

(21 kundrecensioner)

650,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt, dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur och mejeriprodukter.

Kostschemat är ett rullande kostschema med flera olika alternativ till frukost, mellanmål, lunch och middag. Du väljer hur du ”bygger” ihop din måltid utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

 • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
 • För dig som vill gå ner i vikt
 • 6 mål per dag
 • Enkelt att följa, inga långa recept
 • Följer du mig på Instagram så kan du laga de flesta av mina recept jag delar där, på så sätt får du alltid nya fräscha recept
 • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
 • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även se ditt schema i appen eller ladda in det själv. Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram 🙂 Appen kostar 50 kr att ladda ner.

NÄR DU KÖPT DIN PRODUKT KOMMER DEN FINNAS ATT LADDA NER PÅ DITT KONTO PÅ HEMSIDAN/APPEN.

Nollställ
Artikelnummer 1 Kategori

 

 

Vikt 0.01 kg

21 recensioner av Färdigt kostschema kvinna – för dig som äter allt (6 mål om dagen)

 1. Martina Wulkan

  Kämpat med min vikt i många år mycket pga Pco o många täta graviditeter. Den sista med tvillingar o då var de omöjligt. Köpte ett kostschema o har följt detta, vilket är superenkel o man lär sig så snabbt. Tappade min vikt bara genom att äta rätt o mår så mycket bättre. Supporten från Jelena är fantastiskt o jag är så glad jag fick detta tips. Så vill ni faktiskt göra något o på riktigt så är detta rätt väg. Tack för allt❤️❤️❤️❤️

 2. Hanna

  Detta var verkligen hjälpen att gå ner i vilt, när man tror man ätit bra men ätit fel! Så enkelt att följa och man lär sig tänka på vad som är bra och dåligt att välja. Stöttningen av Jelena var👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼😍 så himla duktig!

 3. Sara (verifierad ägare)

  ÖVER FÖRVÄNTAN! Kan varmt rekommendera detta till dig som behöver en knuff på vägen. Är otroligt nöjd hittills! Maten är så viktig när du vill tappa oönskad vikt. Man lär sig äta rätt och alternativen är många. Enkelt att följa. Förutom att man faktiskt tappar kg och cm så är även stöttning av Jelena en otrolig motivation!! 🙂 Jag är mycket gladare och piggare igen och jag älskar det!

 4. Rebecka (verifierad ägare)

  Så nöjd med detta kostschema. Det har hjälpt mig få en helt annan syn på mitt matintag. Jag bara älskar det. God mat och lätta recept. Finns mycket att välja så det är lätt att kombinera. Rekommenderar detta till alla jag känner som vill gå ner i vikt och frågar hur jag har lyckats.

  Var till en början tveksam till att hela tiden behöva väga maten. Men nu tycker jag det är kul, jag älskar att jag har sån koll på hur mycket mat jag får in mig.

  • Jelena Meacham

   Vad glad jag blir! <3 Stort tack för din feedback!

 5. Kristin (verifierad ägare)

  Jag behövde “bara” komma på banan igen. Vilket jag gjort med hjälp av kostschemat. Komma tillbaka till tänket och att äta mer mat!! Vilket jag älskar ♥️
  Så tack för hjälp och råd 🙏

  // Kristin

  • Jelena Meacham

   Åh vad härligt att du kommit på banan igen! Heja dig! <3 Superkul att du uppskattat kostschemat.

   Kram Jelena

 6. Johanna (verifierad ägare)

  Ett mycket bra kostschema! Väl genomtänkt och med massor med valmöjligheter. Alla mål är lätta att kombinera. Har sett flertalet kostscheman men detta är verkligen det bästa och något utöver det vanliga 🙂

 7. Johanna Johansson (verifierad ägare)

  Jag är inne på min 4e dag och det känns otroligt bra! Har redan märkt skillnad på kroppen och jag är inte svälld så som jag brukar vara. Schemat är lätt att följa och det finns många alternativ. Ingen svår tillkrånglad mat. Jag har testat kostscheman förr och även viktväktarna men dessa har inte känts hållbara på samma sätt. Jag har ingen övervikt direkt men vill ha en mer tonad kropp då träning är mitt stora intresse och jag inte har fått de resultat jag önskar. Känner att jag är på god väg nu 🙂

 8. Sandra Aspenström (verifierad ägare)

  Detta kostschema var så bra! Enkelt att följa och många alternativ att välja på. Detta kostschema kan man också enkelt följa genom superbra inspiration från Jelena:s eget instakonto. Det bästa av allt inga förbud utan det handlar om att göra medvetna val. Matlagning i all sin enkelhet men ändå så gott och som ger nyckeln till ett välbalanserat hälsosammare liv ❤

 9. Linda Bäckström (verifierad ägare)

  Bra upplägg, enkelt att följa och ingen stress över att jag får i mig för lite protein eller kolhydrater. Plockar lätt av bitarna i kostschemat.
  Jag har pga min väg tillbaka från utmattningssyndrom smygstartat och inte vägt precis all mat men rätt tänk var mitt första mål att erövra och inte falla dit. Aldrig hungrig och sötsugen numer.

 10. Anna Lovén (verifierad ägare)

  Toppenbra! Mycket valmöjligheter och vanlig mat! Man får äta mycket och behöver aldrig vara hungrig! Extra plus att Jelena lägger upp mycket recept på sin insta, vilket gör det ännu lättare att hitta inspirationen! Tusen tack ❤️

 11. Linn Brikell (verifierad ägare)

  Det är fantastiskt god mat och jelenas pepp är underbart.
  Hon svarar bra svar och hon är så snäll!
  Jag ser redan skillnad på måttbandet och jag är inne på vecka 2 den 24/3! Välj hennes scheman dom är bäst

 12. Therese

  Hur många kalorier är det per dag med detta schema?

  • Jelena Meacham

   Det beror på för vilken vikt man köper 🙂 Men mellan 1500-1700 ungefär

 13. Therese Nordin (verifierad ägare)

  Ett jättebra och konkret kostschema som jag lätt kan följa. Jag har fått en mycket mer positiv syn på kostens betydelse för min hälsa. Får dessutom en massa goda recept och inspiration via Jelenas instagramkonto.

 14. Liselott (verifierad ägare)

  Bra upplägg.
  Jag har testat en del olika och lyckats även med dem när jag hållit mig strikt till det.
  MEN det jag uppskattar hos Jelena är att det inte är färdiga måltider
  varje dag utan att jag ”plockar ihop” frukost/lunch/middag/mellanmål utifrån mina och ”mitt kylskåps” förutsättningar. Vilket gör det även mer hållbart ekonomiskt och ekologiskt.
  Färdigt kostschema i kombination med Jelenas recepttips på hennes insta gör det väldigt bra.
  Jag har bara gått på kostschemat i 1 vecka, men gått ner 2,8kg, piggare och mer ork för att jag äter rätt.
  Tack!

 15. Angelica (verifierad ägare)

  Ett mycket bra upplägg med en härlig introduktion! Detta kostschema har verkligen gjort att jag fått mer förståelse för storleken på mina portioner och lyckats sluta med mitt småätande som varit den största boven i att min vikt flugit iväg. Att följa detta schema har även hindrat mitt sötsug då man går mätt hela dagen och fått njuta av god mat!
  Tack Jelena för detta schemat, jag är påväg till mitt sundare och hälsosammare liv!

 16. Carolin Wallentin Lökkeberg (verifierad ägare)

  Började med detta färdiga kostschema för kvinna för 1,5 vecka sedan och aldrig mått så bra i maten eller haft sån energi innan. Har sedan tonåren haft en riktigt dålig relation till mat efter en ätstörning, haft svårt att veta hur mycket jag ska äta å känt att jag alltid måste kompensera när jag ska äta godis, fika eller för mycket mat. Men denna sista 1,5 veckan har jag inte haft någon ångestproblematik kring mat alls! Klarar knappt få i mig hela måltiderna för det är ju sååå mycket mat och oj vad bra jag mår. Dessutom tappade jag 9cm i midjan, PÅ EN VECKA?! Wow säger jag bara! Jelena vet verkligen vad hon gör. Träffade min svärmor som jag inte sett på några veckor och hon säger till mig att ”oj du har änna smalnat av”. Då berätta jag såklart om detta kostschema och denna fantastiska person som fått mig att se helt annorlunda på mat vilket resultera i att även min svärmor beställde hem ett. Äntligen börjar jag få tagit i tu med mina hjärnspöken på riktigt och äter bättre än någonsin. Kommer aldrig kunna tacka Jelena nog för att hon lyckats ändra min relation till mat på detta sättet. Aldrig behöva vara hungrig och ändå inte ha någon ångest, det är är helt nytt liv. Detta är verkligen den bästa investeringen jag någonsin gjort för mig själv!

 17. Nina (verifierad ägare)

  Alltså wow! Det här kostschemat har verkligen förändrat min syn på mat. Jag är så glad att jag fann Jelena & att jag valde att köpa mitt kostschema av henne. Supergod mat & bra portioner, man blir mätt & det blir aldrig tråkigt eller enformigt. Älskar!

 18. Anna (verifierad ägare)

  Perfekt! Gick från LCHF till detta schema och fungerar super! Så glad att jag kan äta kolhydrater igen och sluta se kolhydrater som ökande för vikten! TACK!

 19. Katarina (verifierad ägare)

  Enkelt att följa och väldigt god mat + mellis.Jag brukar tycka att det är krångligt att väga men inte med detta kostschema,det är bara att välja det man vill äta.Planera.Har gått ner 10,6 kg hittills.Bra tips, jämförelser och recept på insta. Bästa Jelena 🤩👏🏻👏🏻🔝🙌🏻🥰😘

 20. Sara (verifierad ägare)

  Kostschemat fungerar så bra och ger verkligen en knuff i rätt riktning. Aldrig gått på kostschema förut men detta va så enkelt. Det bästa är att man inte behöver utesluta något vilket gör att man inte ”tröttnar” lika fort. Sen Jelenas instagram konto gör även det att man ser på mat på ett hälsosamt sätt. Hur enkelt det kan vara att byta ut vissa produkter och att man får unna sig. SUPERnöjd! (Fungerar kanon även om det inte är individanpassat)

 21. Carola Bladin (verifierad ägare)

  Är guldmedlem hos Viktväktarna så har gått ner 26 kg tidigare,men har nu gått upp 😔 och kände att jag ville prova något nytt som kan få igång mig igen. Min systerdotter Emilia att sa att jag skulle prova detta och är nu inne på fjärde dagen och tycker att detta är kanon 🙌
  Jag känner mig inte hungrig alls och väldigt nöjd. Tack 🤗

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *