Kostschema för viktnedgång - Kvinna, Äter allt, 6 mål/dag

(51 customer reviews)

650,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som äter allt, dvs. kött, fågel, fisk, skaldjur och mejeriprodukter.

Kostschemat är ett rullande kostschema med flera olika alternativ till frukost, mellanmål, lunch och middag. Du väljer hur du ”bygger” ihop din måltid utifrån kolhydrat & protein-alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

 • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
 • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla alternativ som finns
 • Innehåller inte så mycket recept, är uppbyggt med kolhydrats & protein alternativ
 • För dig som vill gå ner i vikt
 • 6 mål per dag
 • Följer du mig på Instagram så kan du laga de flesta av mina recept jag delar där, på så sätt får du alltid nya fräscha recept du kan applicera på schemat
 • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
 • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även se ditt schema i appen eller ladda in det själv. Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram 🙂 Appen kostar 50 kr att ladda ner.

NÄR DU KÖPT DIN PRODUKT KOMMER DEN FINNAS ATT LADDA NER PÅ DITT KONTO PÅ HEMSIDAN/APPEN.

SKU 1 Category
Clear

 

 

Weight 0.01 kg

51 reviews for Kostschema för viktnedgång – Kvinna, Äter allt, 6 mål/dag

 1. Martina Wulkan

  Kämpat med min vikt i många år mycket pga Pco o många täta graviditeter. Den sista med tvillingar o då var de omöjligt. Köpte ett kostschema o har följt detta, vilket är superenkel o man lär sig så snabbt. Tappade min vikt bara genom att äta rätt o mår så mycket bättre. Supporten från Jelena är fantastiskt o jag är så glad jag fick detta tips. Så vill ni faktiskt göra något o på riktigt så är detta rätt väg. Tack för allt❤️❤️❤️❤️

 2. Hanna

  Detta var verkligen hjälpen att gå ner i vilt, när man tror man ätit bra men ätit fel! Så enkelt att följa och man lär sig tänka på vad som är bra och dåligt att välja. Stöttningen av Jelena var👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼😍 så himla duktig!

 3. Sara (verified owner)

  ÖVER FÖRVÄNTAN! Kan varmt rekommendera detta till dig som behöver en knuff på vägen. Är otroligt nöjd hittills! Maten är så viktig när du vill tappa oönskad vikt. Man lär sig äta rätt och alternativen är många. Enkelt att följa. Förutom att man faktiskt tappar kg och cm så är även stöttning av Jelena en otrolig motivation!! 🙂 Jag är mycket gladare och piggare igen och jag älskar det!

 4. Rebecka (verified owner)

  Så nöjd med detta kostschema. Det har hjälpt mig få en helt annan syn på mitt matintag. Jag bara älskar det. God mat och lätta recept. Finns mycket att välja så det är lätt att kombinera. Rekommenderar detta till alla jag känner som vill gå ner i vikt och frågar hur jag har lyckats.

  Var till en början tveksam till att hela tiden behöva väga maten. Men nu tycker jag det är kul, jag älskar att jag har sån koll på hur mycket mat jag får in mig.

  • Jelena Meacham

   Vad glad jag blir! <3 Stort tack för din feedback!

 5. Kristin (verified owner)

  Jag behövde “bara” komma på banan igen. Vilket jag gjort med hjälp av kostschemat. Komma tillbaka till tänket och att äta mer mat!! Vilket jag älskar ♥️
  Så tack för hjälp och råd 🙏

  // Kristin

  • Jelena Meacham

   Åh vad härligt att du kommit på banan igen! Heja dig! <3 Superkul att du uppskattat kostschemat.

   Kram Jelena

 6. Johanna (verified owner)

  Ett mycket bra kostschema! Väl genomtänkt och med massor med valmöjligheter. Alla mål är lätta att kombinera. Har sett flertalet kostscheman men detta är verkligen det bästa och något utöver det vanliga 🙂

 7. Johanna Johansson (verified owner)

  Jag är inne på min 4e dag och det känns otroligt bra! Har redan märkt skillnad på kroppen och jag är inte svälld så som jag brukar vara. Schemat är lätt att följa och det finns många alternativ. Ingen svår tillkrånglad mat. Jag har testat kostscheman förr och även viktväktarna men dessa har inte känts hållbara på samma sätt. Jag har ingen övervikt direkt men vill ha en mer tonad kropp då träning är mitt stora intresse och jag inte har fått de resultat jag önskar. Känner att jag är på god väg nu 🙂

 8. Sandra Aspenström (verified owner)

  Detta kostschema var så bra! Enkelt att följa och många alternativ att välja på. Detta kostschema kan man också enkelt följa genom superbra inspiration från Jelena:s eget instakonto. Det bästa av allt inga förbud utan det handlar om att göra medvetna val. Matlagning i all sin enkelhet men ändå så gott och som ger nyckeln till ett välbalanserat hälsosammare liv ❤

 9. Linda Bäckström (verified owner)

  Bra upplägg, enkelt att följa och ingen stress över att jag får i mig för lite protein eller kolhydrater. Plockar lätt av bitarna i kostschemat.
  Jag har pga min väg tillbaka från utmattningssyndrom smygstartat och inte vägt precis all mat men rätt tänk var mitt första mål att erövra och inte falla dit. Aldrig hungrig och sötsugen numer.

 10. Anna Lovén (verified owner)

  Toppenbra! Mycket valmöjligheter och vanlig mat! Man får äta mycket och behöver aldrig vara hungrig! Extra plus att Jelena lägger upp mycket recept på sin insta, vilket gör det ännu lättare att hitta inspirationen! Tusen tack ❤️

 11. Linn Brikell (verified owner)

  Det är fantastiskt god mat och jelenas pepp är underbart.
  Hon svarar bra svar och hon är så snäll!
  Jag ser redan skillnad på måttbandet och jag är inne på vecka 2 den 24/3! Välj hennes scheman dom är bäst

 12. Therese

  Hur många kalorier är det per dag med detta schema?

  • Jelena Meacham

   Det beror på för vilken vikt man köper 🙂 Men mellan 1500-1700 ungefär

 13. Therese Nordin (verified owner)

  Ett jättebra och konkret kostschema som jag lätt kan följa. Jag har fått en mycket mer positiv syn på kostens betydelse för min hälsa. Får dessutom en massa goda recept och inspiration via Jelenas instagramkonto.

 14. Liselott (verified owner)

  Bra upplägg.
  Jag har testat en del olika och lyckats även med dem när jag hållit mig strikt till det.
  MEN det jag uppskattar hos Jelena är att det inte är färdiga måltider
  varje dag utan att jag ”plockar ihop” frukost/lunch/middag/mellanmål utifrån mina och ”mitt kylskåps” förutsättningar. Vilket gör det även mer hållbart ekonomiskt och ekologiskt.
  Färdigt kostschema i kombination med Jelenas recepttips på hennes insta gör det väldigt bra.
  Jag har bara gått på kostschemat i 1 vecka, men gått ner 2,8kg, piggare och mer ork för att jag äter rätt.
  Tack!

 15. Angelica (verified owner)

  Ett mycket bra upplägg med en härlig introduktion! Detta kostschema har verkligen gjort att jag fått mer förståelse för storleken på mina portioner och lyckats sluta med mitt småätande som varit den största boven i att min vikt flugit iväg. Att följa detta schema har även hindrat mitt sötsug då man går mätt hela dagen och fått njuta av god mat!
  Tack Jelena för detta schemat, jag är påväg till mitt sundare och hälsosammare liv!

 16. Carolin Wallentin Lökkeberg (verified owner)

  Började med detta färdiga kostschema för kvinna för 1,5 vecka sedan och aldrig mått så bra i maten eller haft sån energi innan. Har sedan tonåren haft en riktigt dålig relation till mat efter en ätstörning, haft svårt att veta hur mycket jag ska äta å känt att jag alltid måste kompensera när jag ska äta godis, fika eller för mycket mat. Men denna sista 1,5 veckan har jag inte haft någon ångestproblematik kring mat alls! Klarar knappt få i mig hela måltiderna för det är ju sååå mycket mat och oj vad bra jag mår. Dessutom tappade jag 9cm i midjan, PÅ EN VECKA?! Wow säger jag bara! Jelena vet verkligen vad hon gör. Träffade min svärmor som jag inte sett på några veckor och hon säger till mig att ”oj du har änna smalnat av”. Då berätta jag såklart om detta kostschema och denna fantastiska person som fått mig att se helt annorlunda på mat vilket resultera i att även min svärmor beställde hem ett. Äntligen börjar jag få tagit i tu med mina hjärnspöken på riktigt och äter bättre än någonsin. Kommer aldrig kunna tacka Jelena nog för att hon lyckats ändra min relation till mat på detta sättet. Aldrig behöva vara hungrig och ändå inte ha någon ångest, det är är helt nytt liv. Detta är verkligen den bästa investeringen jag någonsin gjort för mig själv!

 17. Nina (verified owner)

  Alltså wow! Det här kostschemat har verkligen förändrat min syn på mat. Jag är så glad att jag fann Jelena & att jag valde att köpa mitt kostschema av henne. Supergod mat & bra portioner, man blir mätt & det blir aldrig tråkigt eller enformigt. Älskar!

 18. Anna (verified owner)

  Perfekt! Gick från LCHF till detta schema och fungerar super! Så glad att jag kan äta kolhydrater igen och sluta se kolhydrater som ökande för vikten! TACK!

 19. Katarina (verified owner)

  Enkelt att följa och väldigt god mat + mellis.Jag brukar tycka att det är krångligt att väga men inte med detta kostschema,det är bara att välja det man vill äta.Planera.Har gått ner 10,6 kg hittills.Bra tips, jämförelser och recept på insta. Bästa Jelena 🤩👏🏻👏🏻🔝🙌🏻🥰😘

 20. Sara (verified owner)

  Kostschemat fungerar så bra och ger verkligen en knuff i rätt riktning. Aldrig gått på kostschema förut men detta va så enkelt. Det bästa är att man inte behöver utesluta något vilket gör att man inte ”tröttnar” lika fort. Sen Jelenas instagram konto gör även det att man ser på mat på ett hälsosamt sätt. Hur enkelt det kan vara att byta ut vissa produkter och att man får unna sig. SUPERnöjd! (Fungerar kanon även om det inte är individanpassat)

 21. Carola Bladin (verified owner)

  Är guldmedlem hos Viktväktarna så har gått ner 26 kg tidigare,men har nu gått upp 😔 och kände att jag ville prova något nytt som kan få igång mig igen. Min systerdotter Emilia att sa att jag skulle prova detta och är nu inne på fjärde dagen och tycker att detta är kanon 🙌
  Jag känner mig inte hungrig alls och väldigt nöjd. Tack 🤗

 22. Aleksandra Tomic (verified owner)

  Jag har testat en rad olika metoder för att försöka få hälsan och vikten till en bra plats och har aldrig lyckats hålla mig till något mer än ett par dagar. Jag följde Jelena på Instagram ett tag och provade hennes recept som verkligen är fantastiska, efter det köpte jag det här schemat och kan bara säga WOW. Det är perfekt för den som vill ha variation, det går att göra superenkel mat om man vill det men även experimentera med olika recept som jag tycker om att göra. Resultaten jag fått på tre veckor nu är hållbara och hälsosamma och jag ser inte någon anledning till att sluta äta såhär någonsin! Grymt jobb!

 23. Jessica (verified owner)

  Så nöjd att jag köpte detta kostschema. Har inte problem med vikten i sig utan mer maten. Har provat kostschema från andra tidigare och inte alls funkat. Men detta upplägg ihop med recept på Instagram tex är så lätt att följa. Dessutom får man äta allt. Rekommenderas verkligen!!

 24. Alice (verified owner)

  Det bästa schemat jag börjat med. Testat flertal andra där det mest bestod av kyckling, ris, torsk och broccoli. Lyckades för många år sen att gå ner till ”min bästa” vikt, men det bröts totalt för det var ohållbart att äta kyckling och ris varje dag. Med det här schemat får man verkligen äta allt! Så smidigt att följa recepten som läggs ut på instagram! Förutom vikten har jag även mått bättre inombords. Dessutom får jag med mig sambon med recepten, lite enklare när hushållet äter samma mat men i olika mängd :-). Värt alla kronor någonsin!

 25. Fanny Englund (verified owner)

  Helt fantastiskt! Många bra tips utan att kännas restriktivt. Verkligen visar att det handlar om smarta val, och att man inte ska vara rädd för att äta sig mätt. Har hjälpt enormt mot onödigt småätande då man känner sig tillfreds hela dagen. Har kostschemat liggande i köket för att snabbt kunna få inspiration till måltiderna. Och min sambo kan även titta i den när han står för middagen för att anpassa efter mig. Underbart.

 26. Fanny (verified owner)

  Fantastiskt! Piggare och mår mycket bättre – och har tappat de där extrakilona som uppstod när jag flyttade ihop med sambon. Maten går snabbt att laga och det finns mycket att välja på, ett stort plus att det tillkommer massor med recept på instagram hela tiden. Skönt när t.ex nötfärs förekommer i många recept, perfekt att ta en kväll i veckan och köra mealprep.
  Det enda önskemålet skulle vara att korrigera lite småsaker, till exempel startvikten i appen – att den är blank från början och man fyller i med siffror från tangentbordet istället för att behöva bläddra. Kved till lite i magen när man skulle fylla i startvikten och man måste bläddra från 50 kg till ens vikt. Bättre med tomt =) f

 27. Emilia (verified owner)

  Verkligen bästa kostschemat jag provat. Har provat massa andra, men det har alltid varit krångligt och absolut inte hållbart. Detta är verkligen helt okomplicerat och hållbart och så himla lätt att följa när man kan lägga upp måltiderna lite hur man vill, och inte endast har fasta “ingredienser” som man måste äta. Och dina recept på Instagram får ju 100/10. Har kört det här från och till under en period och kommer aldrig byta. Jag har gått ner i vikt vilket jag är supernöjd med, men det som jag verkligen ser som en vinst är att jag verkligen mår såååå mycket bättre inombords. Min sambo blev väldigt nyfiken och intresserad, så köpte ett kostschema till han också, och han är också supernöjd och han säger ofta att han också mår mycket bättre fysiskt & psykist och fått mer energi om dagarna som han annars inte haft. Och du Jelena, vilken underbar kvinna du är. Du har verkligen gjort en så stor inverkan på både mig och min sambo, och vi kommer inte kunna tacka dig nog. Det här är den absolut bästa investeringen för oss båda och vi pratar ofta om det att här har hjälpt oss båda på alla plan. Rekommenderar detta till ALLA. Det är verkligen värt varenda krona.

 28. Linnea

  Så bra schema!! Jättegott och enkelt att följa! Går aldrig hungrig men går ändå ner i vikt!! <3

 29. Suzette Lindberg (verified owner)

  Bästa köpet!

 30. Melissa gonzalez (verified owner)

  Jag har sen jag var typ 19 år (är 28 nu) jojobantat, jag går upp o ner, upp o ner, kört allt från lchf till att fasta vissa timmar, allt detta har ju såklart inte funkat, kan gå ner 3 kg på en vecka med lchf men går upp dem under helgen.. Jag är så imponerad, jag har lärt mig att äta rätt och i rätt mängder, jag saknar ingenting, älskar smörgås och det kan jag äta till frukost, kan äta precis allt! Har inte ens behövt ha en “cheat” mål för jag kan tom äta glass och chips! Helt sjuuukt! Denna blir min 3e vecka och är så otroligt peppad och motiverad, detta är ingen diet för mig, det är min nya livsstil 🥰

  Tack tack tack!

 31. Ellinor

  Efter två täta graviditeter på mindre än ett år resulterade i vilket uppgång. Valde mig att köpa ett kostschema här ifrån för att viktnedgång inte handlade om att svälta mig själv utan att bara behöva byta ut vissa livsmedel men ändå kunna äta gott och må bra. Ett stort plus är att det funkar för hela familjen vilket är en stor underlätta i vardagen.

 32. Therese (verified owner)

  Jag har följt dig i månader och nu satte jag äntligen igång med kostschemat. Varför har jag inte gjort detta tidigare? Det är enkelt, gott och jätte enkelt! Vilket det ska vara.. det som gör att man tappar orken är när det blir svårt. Detta är långt ifrån svårt!

 33. Elin (verified owner)

  Så enkelt och bra schema. Finns så mkt valmöjligheter att kombinera ihop själv och man kan äta sig mätt. Goda och lätta recept på instagram. Rekommenderar verkligen att ladda ner appen, där sparas recept och fylls på från instagram så man har recepten på ett ställe 👍🏻😍

 34. Johanna (verified owner)

  Jag har haft väldig dålig relation till mat och hade inte så höga förhoppningar. Men, detta schema är det bästa som hänt mig! Att gå från att tro att enda sättet att gå ner i vikt är att sluta äta och ha massa förbud, till att nu få koll på hur man ska äta och vad jag ska äta för att få i mig allt min kropp behöver och slutat med alla förbud. Jag har ingen huvudvärk längre, behöver aldrig gå hungrig och det bästa av allt är att min ångest för mat har minskat! Och dessutom är jag strax nere på – 8 kilo! Tack för ett fantastiskt kostschema som är superlätt att följa!

 35. Mikaela Bodensjö (verified owner)

  Köpte detta schema för snart ett år sedan och det har hjälpt mig super mycket. Speciellt efter att jag flyttade hemifrån i somras. Jag ÄLSKAR enkelhet och alla dessa recept är enkla att tillaga och går fort (vilket man uppskattar i vardagen). Att kunna laga/äta en vanlig husmanskost utan att behöva ta bort kolhydraterna osv är GULD. Tack vare detta kostschemat har jag börjat tänka på vad jag använder för basprodukter när jag lagar mat och det är smakar lika gott med light produkter som mer vanliga – skillnaden är bara att det spelar stor roll.

 36. Adriane (verified owner)

  Älskar älskar älskar detta kostschema. Testade första gången för ca 6mnd sedan och är helt fast sen dess & har tipsat alla mina vänner. Det finns så mycket olika alternativ att man inte kan ”tröttna” som jag vanligtvis brukar göra på andra kostscheman som endast består av kyckling, ris & broccoli. Rekommenderar verkligen detta. Jag känner mig både mer mätt & piggare efter att ha följt detta schema än innan.

 37. Jenny Löf (verified owner)

  Klockrent!! Jag tror på idén att få äta allt, men har haft svårt att veta vad jag ska äta kombinerat över hela dagen. Fick höra om Jelena, började följa henne på Instagram och kände, det här är en tjej jag gillar, gillar tankesättet kring upplägg av mat, att få äta allt, pasta, ris, ja allt 😍 . Behöver du hjälp att ändra kosten, få tillbaka energi och känna dig pigg o fräsch, köp schemat!! Du kommer inte ångra dig. 😃

 38. Julia (verified owner)

  Rekommenderar starkt! Ett kostschema som gör att man går ner i vikt och som faktiskt är ett hållbart sätt att leva på! Tack vare Jelena har jag insett att man inte behöver svälta sig själv för att nå sina mål! Älskar!

 39. Liselotte (verified owner)

  Älskar att jag kan välja själv hur jag vill lägga upp min måltid. Sen är nog det bästa av allt alla dessa smaskiga recept! Från att ofta köpa ” jag orkar inte tänka, därav onyttig mat” till en massa goda alternativ att välja mellan som dessutom är sunt.

 40. Linda Roxenrot (verified owner)

  Perfekt!!! Här får du ett schema med många olika val och kombinationer och är även enkelt att följa.🤗👍

 41. Sandra (verified owner)

  Har provat det mesta och efter 2 graviditeter vart jag så less på att vågen stod still. Köpte kostschema av Jelena och det förändrade mitt liv till det bättre! Jag gick ( går ) ner i vikt och det är så enkelt, samtidigt som man är mätt. Jelena har förändrat mitt liv och jag är evigt tacksam 🙏 ser på mat på ett helt nytt sätt!

 42. Tina Pålsson (verified owner)

  Ett enkelt schema där vardagsmaten går som en dans . Skönt att slippa tänka och bara äta och känna sig mätt hela tiden. Kan verkligen rekommendera detta schema för oss runt 40.

 43. Natalie

  Så bra och enkelt! Jag älskar mat och att laga mat vilket jag kan fortsätta att göra med detta kostschema. Och att för första gången på 30år få en faktiskt förståelse för vikten av näringsrik mat och på vad jag stoppar i mig vilket jag kan jag ta med mig resten av livet ❤️ Även första gången jag ser resultat efter några test av GI, äta sockerfritt osv..

 44. Sophie (verified owner)

  Att få äta allt.. det är guld!

 45. Emma (verified owner)

  Superbra kostschema, gick på det ett tag men nu har jag slutat äta kött så skulle dessvärre behöva köpa ett nytt veg-schema nu för att komma igång igen! 😅

 46. emmaljungman95 (verified owner)

  GRYMT SCHEMA! Fungerat utmärkt i ALLA lägen ♡ Har haft tur som hittat hit ♡

 47. ronjatoyra97 (verified owner)

  Helt fantastiskt att man kan äta allt! Äter mer än jag brukar vanligtvis och är mätt och belåten dygnet runt och går ner i vikt! Och ett plus är appen där det finns många goda recept 😍

 48. Martina (verified owner)

  Har följt detta schemat nu i 4 veckor och jag har aldrig mått bättre! Vågen visar minus och mitt sötsug är helt borta, så nöjd. Ett stort plus är också att man via hennes instagram kan laga nästan alla dom recepten hon delar med sig utav.
  Rekommenderar verkligen detta kostschema till alla.

 49. Maria H Y (verified owner)

  Kostschema som är hållbart livet ut! Du kan äta allt och må bra på vägen! Är glad jag hittat henne på insta där hon delar med sig av goda recept och tänkvärda jämförelser!

 50. Malin Åkerlund (verified owner)

  Köpte mitt kostschema för ca en månad sen då det fanns en rabattkod inför hösten.
  Fick mig en tankeställare och gjorde slag i saken!
  Har gått ned 2 kilo på snart två veckor och detta utan att ha gått hungrig. 🙂
  Jag har haft lite knepigt med att hinna få in alla 6 mål mat om dagen men det verkar ju uppenbarligen fungera ändå så jag är himla nöjd!
  Känns som något man kan fortsätta med långsiktigt och det känns inte särskilt begränsande alls.

 51. Emma (verified owner)

  Schemat är enkelt att följa och läsa, är supernöjd att jag köpte detta kostschema. Har lärt mig mycket mer om mat och så lagar jag hennes recept på instagram. Funkar perfekt för mig, enkla att följa och är så mätt hela tiden!!! Skulle verkligen rekommendera till alla att köpa detta.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *