Kostschema för viktnedgång - Kvinna, Lakto-ovo-veg + fisk, 6 mål/dag

(3 customer reviews)

800,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som är lakto-ovo-vegetarian, men äter fisk, dvs. du äter inte kött & fågel, men du äter fisk, skaldjur, ägg & mejeriprodukter. OBS! Innehåller mycket sojaprodukter.

Kostschemat är ett rullande kostschema med flera olika alternativ till frukost, mellanmål, lunch och middag.

Du väljer hur du ”bygger” ihop din måltid utifrån alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

 • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
 • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla protein, kolhydrats & sås alternativ som finns
 • Innehåller inte så mycket färdiga recept, är uppbyggt med kolhydrats & protein alternativ för att man ska komponera sina egna måltider. För att inte bli för låst.
 • Följer du mig på Instagram så kan du laga de flesta av mina recept jag delar där, på så sätt får du alltid nya fräscha recept du kan applicera på schemat
 • MAXAT med lunch & middags alternativ
 • För dig som vill gå ner i vikt
 • 6 mål per dag
 • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
 • Om man vill kan man ladda ned min app, det är helt frivilligt, men är ett bra komplement till kostschemat! Där kan du logga din utveckling i vikt, mått och bilder, du kan ladda in ditt kostschema i appen och även ta del av receptbanken som uppdateras med nya recept varje månad! Appen heter Jelena Meacham i App store/Google play.

NÄR DU KÖPT PRODUKTEN FÅR DU ETT BEKRÄFTELSE-MAIL, DÄR FINNS DITT SCHEMA ATT LADDA NED. VAR NOGA MED ATT SKRIVA RÄTT MAIL.

 

 

SKU 1-1 Category
Clear
Weight 0.01 kg

3 reviews for Kostschema för viktnedgång – Kvinna, Lakto-ovo-veg + fisk, 6 mål/dag

 1. Sophia (verified owner)

  Mycket enkelt att följa, många alternativ. Äter många gånger om dagen, allt är gott och jag är mätt. Ett stort plus är alla recept som går att hitta på instagram, så inspirationen inte stannar. Hade fastnat på samma vikt i ca 6 månader men har nu med kostschemats hjälp tappat 2,5 kg på 2-3 månader. Det betyder för mig att detta är en livsstil och inte en diet!

 2. Ania (verified owner)

  Jag har aldrig följt ett kostschema förut för att det har känts för komplicerat. Det här kostschemat har så mycket olika alternativ och det bästa är att man kan bygga ihop det hur man vill.
  För mig har ett kostschema alltid känts som att man ska äta mindre än vad man gör för tillfället men sen jag skaffade mig detta så har jag ätit större portioner och så pass kontinuerligt att man aldrig känner sig hungrig, snarare fortfarande mätt från sitt senaste mål.

 3. Emma (verified owner)

  Jag har provat många o omläggningar av kosten men inget har varit hållbart i längden. 5 veckor på detta och jag mår SÅ bra, lätt i kroppen, pigg , tappat mycket i mått och är aldrig hungrig. Lätt att följa och det enda jag köpt mig är en köksvåg och matlådor. Så enkelt och gott!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…