Kostschema för viktnedgång - Kvinna, Lakto-ovo-veg + fisk, 6 mål/dag

(2 customer reviews)

650,00 kr

Här får du ett kostschema som är anpassat till dig som är lakto-ovo-vegetarian, men äter fisk, dvs. du äter inte kött & fågel, men du äter fisk, skaldjur, ägg & mejeriprodukter. OBS! Innehåller mycket sojaprodukter.

Kostschemat är ett rullande kostschema med flera olika alternativ till frukost, mellanmål, lunch och middag.

Du väljer hur du ”bygger” ihop din måltid utifrån alternativen som finns. Det betyder att du kan variera din mat hur mycket du vill, eller så skulle du kunna äta samma sak flera dagar i rad om du vill göra storkok eller tycker att en maträtt är extra god!

 • Rullande kostschema som du kan köra hur länge du vill! 
 • Du bygger ihop dina egna måltider utifrån alla alternativ som finns
 • Innehåller inte så mycket recept, är uppbyggt med kolhydrats & protein alternativ
 • För dig som vill gå ner i vikt
 • 6 mål per dag
 • Följer du mig på Instagram så kan du laga de flesta av mina recept jag delar där, på så sätt får du alltid nya fräscha recept du kan applicera på schemat
 • För dig som klarar sig själv och inte behöver support längs resans gång
 • Du får inloggningsuppgifter till min app (Jelena Meacham i App store/Google Play), där kan du följa din viktresa genom att ladda upp bilder, lägga in vikt och mått, du kan även se ditt schema i appen eller ladda in det själv. Appen innehåller också en receptbank utav de recept jag delar på Instagram 🙂 Appen kostar 50 kr att ladda ner.

NÄR DU KÖPT DIN PRODUKT KOMMER DEN FINNAS ATT LADDA NER PÅ DITT KONTO.

 

 

SKU 1-1 Category
Clear
Weight 0.01 kg

2 reviews for Kostschema för viktnedgång – Kvinna, Lakto-ovo-veg + fisk, 6 mål/dag

 1. Sophia (verified owner)

  Mycket enkelt att följa, många alternativ. Äter många gånger om dagen, allt är gott och jag är mätt. Ett stort plus är alla recept som går att hitta på instagram, så inspirationen inte stannar. Hade fastnat på samma vikt i ca 6 månader men har nu med kostschemats hjälp tappat 2,5 kg på 2-3 månader. Det betyder för mig att detta är en livsstil och inte en diet!

 2. Ania (verified owner)

  Jag har aldrig följt ett kostschema förut för att det har känts för komplicerat. Det här kostschemat har så mycket olika alternativ och det bästa är att man kan bygga ihop det hur man vill.
  För mig har ett kostschema alltid känts som att man ska äta mindre än vad man gör för tillfället men sen jag skaffade mig detta så har jag ätit större portioner och så pass kontinuerligt att man aldrig känner sig hungrig, snarare fortfarande mätt från sitt senaste mål.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…